otv.gif
1.gif 3.gif 4.gif 5.gif 6.gif 2.gif
1.gif3.gif5.gif2.gif4.gif

200 Ron Gratis

Parteneriat OTV & F64

Prin parteneriatul OTV-ului cu F64 tot ce cumparati prin accesarea acestui banner, veti beneficia de un discount de 2% la comanda dumneavoastra.
camere foto

Mircea Sandu: După regulamentul actual, Steaua nu poate fi retrogradată

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, vineri, la Piatra Neamţ, că Steaua nu poate fi retrogradată după cazul "valiza cu euro", deoarece regulamentul actual nu prevede această sancţiune, cel nou, care va intra în vigoare de la 1 iunie, luând în calcul şi o astfel de pedeapsă. Foto

"Steaua nu poate fi retrogradată, pentru că ea va fi judecată după regulamentul vechi. Riscă depunctare de la 6 la 9 puncte. Regulamentul nou intră în vigoare de la 1 iunie şi în astfel de cazuri, echipele riscă retrogradarea, depunctarea între 9 şi 16 puncte şi amenzi pecuniare consistente. Cei care reprezenintă cluburile în Comitetul Executiv s-au pronunţat pentru sancţiuni dure. Eu, personal, nu îmi pot da cu părerea despre ce s-a întâmplat la Cluj decât după ce am o decizie a DNA", a spus Sandu, după şedinţa Comitetului Executiv al FRF de la Piatra Neamţ.


Preşedintele Federaţiei a mai spus că în ciuda sumelor vehiculate prin fotbal şi a acuzelor reciproce de blat, campionatul a fost unul corect: "Este un moment delicat pentru fotbalul românesc. Trebuie să înţelegem că fotbalul este o întrecere sportivă, şi nu una pe bani. Totuşi, cred că a fost un campionat corect, pentru că ne-a ţinut cu sufletul la gură până în ultima etapă".

În ultimele zile, mai mulţi oameni din fotbalul românesc, printre care patronul lui Poli Timişoara, Marian Iancu, au cerut retrogradarea Stelei, după scandalul "valiza cu euro".

No comments: