otv.gif
1.gif 3.gif 4.gif 5.gif 6.gif 2.gif
1.gif3.gif5.gif2.gif4.gif

200 Ron Gratis

Parteneriat OTV & F64

Prin parteneriatul OTV-ului cu F64 tot ce cumparati prin accesarea acestui banner, veti beneficia de un discount de 2% la comanda dumneavoastra.
camere foto

CFR Cluj şi Unirea Urziceni vor juca mâine finala Cupei României

CFR Cluj şi Unirea Urziceni promit o finală de zile mari la Piatra Neamţ. Campionii de la CFR îşi doresc primul event în cei 100 de ani de existenţă, iar Urziceniul lui Dan Petrescu trage cu dinţii de primul trofeu din istoria clubului. Foto

13 ani a aşteptat provincia Cupa României, trofeu care va ajunge la Cluj sau Urziceni, culmea, după o bătălie care se va da între un fost dinamovist, Ioan Andone şi un ex-stelist, Dan Petrescu.

"Suntem foarte mândri şi fericiţi că am ajuns în finală. După o finală îţi aduci aminte numai cine o câştigă, nu cine a pierdut-o. Trebuie să câştigăm finala pentru a intra în istorie", a declarat Dan Petrescu.

În istorie vrea să intre şi Clujul lui Andone, aflat la cel puţin 90 de minute de primul event cucerit de o echipă din provincie după o pauză de 17 ani.

"Dacă am ajuns aici, ar fi păcat să pierdem. Nu vom pierde, ne vom bate pentru fiecare minge, pentru fiecare secundă", a spus şi Ioan Andone.

Universitatea Craiova, Gloria Bistriţa şi Petrolul Ploieşti sunt singurele echipe din provincie care au câştigat Cupa României după Revoluţie.

No comments: