otv.gif
1.gif 3.gif 4.gif 5.gif 6.gif 2.gif
1.gif3.gif5.gif2.gif4.gif

200 Ron Gratis

Parteneriat OTV & F64

Prin parteneriatul OTV-ului cu F64 tot ce cumparati prin accesarea acestui banner, veti beneficia de un discount de 2% la comanda dumneavoastra.
camere foto

Trei suporteri care au bătut un jandarm au primit mandat de arestare

Judecătoria Cluj a dispus, vineri, arestarea preventivă a trei dintre presupuşii agresori ai cameramanului Jandarmeriei Cluj, iar pentru al patrulea au dispus interdicţia de a părăsi localitatea.

Astfel, Adrian Stanciu a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, la fel şi Toja Tivadar, iar minorul Florin Tudorel Câmpean, în vârstă de 17 ani, a primit mandat de arestare pentru 15 zile. Horaţiu Ioan Cătălina, care a fost reţinut în acelaşi dosar, a primit interdicţie de a părăsi localitatea. Cei patru tineri sunt acuzaţi de vătămare corporală şi ultraj în formă agravată.

Cei patru au fost duşi, vineri, pe rând pentru audieri în faţa procurorilor de la Parchetul Tribunalului Cluj, cu cătuşe la mâini, încadraţi de mascaţi. Cei patru au fost identificaţi drept agresorii cameramanului Inspectoratului de Jandarmi Cluj, Gabriel Oşan.

Adrian Stanciu, din localitatea Cugir, este student la Cluj şi a fost identificat pe baza imaginilor filmate de televiziuni la locul incidentului ca fiind cel care l-a lovit în plină figură pe Oşan cu o dală de beton desprinsă din pavaj, pe când galeria U Cluj se îndrepta, sub escortă, spre intrarea pe stadionul Ion Moina, miercuri, înaintea derby-ului U Cluj-CFR Cluj.

În acelaşi dosar mai sunt cercetaţi Ioan Cătălina, Tudorel Câmpan şi Doja Tivadar, cu vârste cuprinse între 16-18 ani, identificaţi drept aceia care au lovit cu picioarele în jandarmul căzut la pământ, în urma loviturii cu piatra.

No comments: