otv.gif
1.gif 3.gif 4.gif 5.gif 6.gif 2.gif
1.gif3.gif5.gif2.gif4.gif

200 Ron Gratis

Parteneriat OTV & F64

Prin parteneriatul OTV-ului cu F64 tot ce cumparati prin accesarea acestui banner, veti beneficia de un discount de 2% la comanda dumneavoastra.
camere foto

Metodă inedită de evitare a amenzii pentru depăşirea vitezei, inventată de chinezi

Nu numai românii sunt inventivi, atunci când e vorba de ilegalităţi. Şoferii chinezi au descoperit şi aplicat noi metode pentru a evita amenzile pentru depăşirea vitezei. Astfel, vitezomanii din China şi-au montat pe maşini dispozitive care schimbă numărul de înmatriculare, cu un altul, în câteva secunde. Datorită numărului de înmatriculare astfel înlocuit, chinezii care depăşesc viteza legală sunt aproape imposibil de detectat prin camerele video instalate pe autostrăzi.

Poliţiştii chinezi se uită neputincioşi la imaginile capturate de camerele video, şi recunosc că se confruntă cu o problemă serioasă, în ceea ce priveşte depistarea şi amendare vitezomanilor care au montate astfel de dispozitive.

"Şansele de a-i prinde pe aceşti şoferi sunt aproape nule. Mai mult de 50 la sută dintre autoturismele surprinse de camerele video depăşind viteza legală, dar şi comiţând alte infracţiuni, au plăcuţe de înmatriculare false", a recunoscut un poliţist de circulaţie, din oraşul Yangjiang, citat de Sky News.

Dispozitivul, care dispune şi de telecomandă, poate fi cumpărat pentru suma de 82 de euro. Există, însă, şi şoferi care plătesc dublul acestei sume pentru aparatul care le schimbă numerele de înmatriculare în doar trei secunde, deoarece îşi doresc să nu mai primească vreodată o amendă pentru depăşirea vitezei.

No comments: