otv.gif
1.gif 3.gif 4.gif 5.gif 6.gif 2.gif
1.gif3.gif5.gif2.gif4.gif

200 Ron Gratis

Parteneriat OTV & F64

Prin parteneriatul OTV-ului cu F64 tot ce cumparati prin accesarea acestui banner, veti beneficia de un discount de 2% la comanda dumneavoastra.
camere foto

Divorţ MM Stoica - Unirea Urziceni: „Plec, n-are rost să rămân!”

Fără doar şi poate, MM Stoica este una dintre cele mai importante figuri de pe prima scenă a fotbalului românesc. Fostul boss al Oţelului Galaţi şi al Stelei, actualmente manager al Unirii Urziceni, este din ce în ce mai puţin mulţumit de viaţa de pe Ialomiţa. Mai mult, divorţul de echipă pare iminent.

Despre principalul finanţator al grupării din Urziceni nu s-au scris prea multe. Considerat un patron „tăcut - exact opusul lui Gigi Becali -, Dumitru Bucşaru ar fi cel care ar fi provocat anumite tensiuni la echipă, tensiuni din cauza cărora MM ar fi început deja să îşi facă bagajele. Potrivit anumitor surse pentru cotidianul Gazeta Sporturilor, cei doi nu mai pot face casă bună, motiv pentru care managerul a decis să îşi prezinte demisia.

„Plec, n-are rost să rămân într-un loc unde nu mai pot lucra aşa cum îmi place”, le-ar fi spus Mihai Stoica apropiaţilor.

Din câte se pare, principala nemulţumire este legată de Bogdan Stancu. Deşi a declarat în dese rânduri că niciunul dintre jucătorii de valore nu va părăsi Urziceniul, Stoica se vede nevoit să îşi ia rămas bun de la cel mai talentat fotbalist al echipei. Ex-piteşteanul urmează să semneze cu Steaua, tranzacţia urmând a avea loc pe baza relaţiilor bune dintre Bucşaru şi Gigi Becali, via Gigi Neţoiu.

Momentan, MM infirmă categoric despărţirea. Cu toate acestea, sursa citată consideră că managerul Unirii face acest lucru pentru a nu strica moralul băieţilor lui Dan Petrescu înainte de dificila partidă din Cupa României, cu CFR Cluj. Rămâne aşadar de văzut ce se va întâmpla luni dimineaţă...

No comments: