otv.gif
1.gif 3.gif 4.gif 5.gif 6.gif 2.gif
1.gif3.gif5.gif2.gif4.gif

200 Ron Gratis

Parteneriat OTV & F64

Prin parteneriatul OTV-ului cu F64 tot ce cumparati prin accesarea acestui banner, veti beneficia de un discount de 2% la comanda dumneavoastra.
camere foto

PROGNOZA METEO - 11 mai 2008

Dacă vă petreceţi ultima zi de weekend la munte, trebuie să ştiţi că vremea continuă să fie instabilă, iar temperaturile, destul de modeste. În a doua parte a zilei, în sud-vestul, în centrul şi în estul ţării, dar şi în zonele de deal şi de munte, vor cădea averse însoţite de tunete şi fulgere. În urma precipitaţiilor, izolat, se pot acumula cantităţi de apă de 10-15 l/mp. În plus, vor fi şi condiţii de grindină. Maximele vor fi cuprinse între 14 şi 21 de grade.

În interiorul arcului carpatic, dimineaţă, printre nori apare şi soarele. După amiază însă, va ploua în special în Banat şi în Transilvania. Ceva averse asociate cu descărcări electrice vor fi şi în Crişana şi în Maramureş, dar pe arii mult mai restrânse.

La amiază se aşteaptă între 18 şi 20 de grade în Banat, Crişana şi Maramureş şi între 15 şi 18 grade în Transilvania. În sud, cerul va fi acoperit de nori şi în zonele de deal, dar şi în vestul Olteniei, vor cădea averse, însoţite de tunete şi fulgere. Maximele se vor situa în general între 18 şi 20 de grade.

Vreme asemănătoare şi în Dobrogea: cer schimbător, cu câteva raze de soare dimineaţa şi condiţii de ploaie după amiază. La prânz vor fi 19 grade la Cernavodă, 17 la Tulcea şi 16 pe litoral, la Constanţa. Şi în Moldova, vremea este instabilă. În a doua parte a zilei, va ploua în averse şi nu vor lipsi nici descărcările electrice. Maximele nu vor trece de 17-18 grade.

În Capitală, după-amiază, norii se înmulţesc şi e posibil să plouă. Vântul va sufla slab până la moderat. Maxima se va situa în jurul valorii de 20 de grade. La munte, vremea este răcoroasă, îndeosebi noaptea şi dimineaţa. Pe parcursul zilei, norii vor acoperi cerul şi va ploua pe arii extinse. Nu vor lipsi descărcările electrice şi nici intensificările de scurtă durată ale vântului. Izolat, vor fi condiţii de grindină. Maximele au valori comparabile cu cele din zilele precedente. Sunt prognozate 10 grade la Sinaia, 11 în Predeal şi la Stâna de Vale şi doar 3 pe vârful Toaca din masivul Ceahlău.

No comments: