otv.gif
1.gif 3.gif 4.gif 5.gif 6.gif 2.gif
1.gif3.gif5.gif2.gif4.gif

200 Ron Gratis

Parteneriat OTV & F64

Prin parteneriatul OTV-ului cu F64 tot ce cumparati prin accesarea acestui banner, veti beneficia de un discount de 2% la comanda dumneavoastra.
camere foto

Nicoleta Luciu i-a ajutat pe hamalii de la Marriott

Nicoleta Luciu nu abuzeaza deloc de statutul de femeie insarcinata, pentru a se eschiva de la diverse treburi cum ar fi, bunaoara, caratul bagajelor. Dorind sa-i faca o vizita iubitului ei, Zsolt Czergo, la hotelul unde acesta se cazeaza de obicei cand vine in Bucuresti, vedeta s-a dovedit prevazatoare si, pentru cele cateva zile cat urmeaza sa stea la Marriott si-a adus o multime de lucruri. Evident, hamalii nu au stat cu mainile in san si i-au sarit in ajutor, oferindu-si serviciile, insa bruneta nu a abuzat deloc de serviabilitatea acestora, ba dimpotriva. Paparazzii Cancan au surprins imagini inedite cu Nicoleta carandu-si singura geamantanul, in timp ce unul dintre hamali, cel mai firav, ii ducea doar... poseta.
Mai mult ca sigur, distribuirea surprinzatoare a bagajelor a fost urmarea unei confuzii create in timpul golirii portbagajului, cand lucrurile s-au precipitat putin, Nicoleta pierzan-du-se in indicatii. La un moment dat, de masina brunetei se ocupau nu mai putin de trei oameni: unul care s-a urcat la volan si alti doi care au descarcat bagajele. Ca o noutate, Nicoleta da semne ca isi asuma si vestimentar statutul de femeie insarcinata, purtand o hainuta larga de la bust in jos, model specific gravidelor.

No comments: