otv.gif
1.gif 3.gif 4.gif 5.gif 6.gif 2.gif
1.gif3.gif5.gif2.gif4.gif

200 Ron Gratis

Parteneriat OTV & F64

Prin parteneriatul OTV-ului cu F64 tot ce cumparati prin accesarea acestui banner, veti beneficia de un discount de 2% la comanda dumneavoastra.
camere foto

Laura Cosoi si Smiley au dansat pentru prima oara in public

aca pana acum Smiley nu agrea foarte mult dansurile pline de erotism, considerand ca acestea nu il caracterizeaza, vineri seara, in editia speciala a concursului "Dansez pentru tine", cantaretul a demonstrat ca atunci cand este vorba de iubita sa nu mai tine cont de preferintele lui. Acesta a acceptat sa danseze pentru ultima oara un tango pasional, partenera sa obisnuita, Adriela, fiind inlocuita de Laura Cosoi. In plus, pentru a-si demonstra dragostea, cei doi au incheiat dansul cu un sarut senzual care a smuls aplauzele publicului. Nici Iulia Vantur nu s-a lasat mai prejos si a aratat ca stie sa danseze, prezentatoarea incalzind ringul cu o combinatie de salsa si samba alaturi de colegul ei de la stiri, Cosmin Stan, campionul sezonului al treilea al concursului "Dansez pentru tine".
Un alt dans cu elemente de erotism a fost tango-ul Deliei si al Cristinei Rus. Cele doua blonde au reusit sa incinga spiritele, mai ales dupa ce Cristina Rus i-a rupt camasa iubitei lui Matteo, lasand sa se zareasca sutienul.

No comments: