otv.gif
1.gif 3.gif 4.gif 5.gif 6.gif 2.gif
1.gif3.gif5.gif2.gif4.gif

200 Ron Gratis

Parteneriat OTV & F64

Prin parteneriatul OTV-ului cu F64 tot ce cumparati prin accesarea acestui banner, veti beneficia de un discount de 2% la comanda dumneavoastra.
camere foto

DENIS Stefan, sarut pasional cu o finalista

Adela Popescu si Cabral au desemnat, duminica dupa-amiaza, finalistele concursului "In al 9-lea cer". Simina Popa si Flavia Tronca au reusit sa ocupe primele locuri in finala de fete sustinuta la Acasa TV. Acestea sunt la numai un pas de a deveni vedete Media Pro.
Pentru a impresiona juriul, Simina a jucat impreuna cu Denis Stefan, unul dintre actorii principali ai serialului "Inima de tigan", o secventa din celebra telenovela si a facut senzatie cu momentul sarutului. "Partea cu sarutul a fost o intreaga aventura pentru mine. Mi-am repetat la nesfarsit ca de fapt, nu Simina il saruta pe Denis, ci Roza pe Codrut", sustine concurenta. Flavia a ales o secventa din "Numai iubirea", pe care a jucat-o alaturi de Alexandru Papadopol. "Papi m-a ajutat foarte mult, mi-a dat multe sfaturi si indicatii", a declarat ea. Asadar, Simina si Flavia mai au de trecut un hop. In urmatoarea etapa se va decide care dintre ele va obtine un rol intr-o productie Media Pro Pictures. Pe 11 mai, in concurs vor intra baietii, care vor juca scene din telenovele alaturi de Nicoleta Luciu, Adela Popescu si Diana Dumitrescu.

No comments: