otv.gif
1.gif 3.gif 4.gif 5.gif 6.gif 2.gif
1.gif3.gif5.gif2.gif4.gif

200 Ron Gratis

Parteneriat OTV & F64

Prin parteneriatul OTV-ului cu F64 tot ce cumparati prin accesarea acestui banner, veti beneficia de un discount de 2% la comanda dumneavoastra.
camere foto

De ce au plecat Moni si fiica sa cu taxiul la Bacau

Relatia milionarului Irinel Columbeanu cu sotia sa, Monica, pare sa nu mearga atat de bine pe cat lasa protagonistii sa se vada. Luni noaptea, la emisiunea "Dan Diaconescu in Direct" de la OTV s-au facut o serie de declaratii-soc, care au reusit sa demonstreze orice aparenta a unui mariaj armonios. Bomba a fost lansata de afaceristul bacauan Dinu Damaschin, care a intrat in direct chiar din Africa, acolo unde se afla cu treburi. Acesta a povestit, in decursul zecilor de minute, unul dintre episoadele "negre" din viata Monicai Columbeanu.
Damaschin sustine ca, anul trecut, inaintea Sarbatorilor de Iarna, dupa o cearta mai aprinsa, Irinel Columbeanu si-a alungat sotia de acasa. Pentru a obtine mai multe detalii si o confirmare a faptului ca declaratiile ii apartin, l-am contactat pe Dinu Damaschin. "Nu-mi amintesc exact momentul in care s-a intamplat acest lucru, dar Monica si-a luat fetita si s-a refugiat la Bacau, unde a ajuns cu un taxi. Si-a petrecut acolo doua saptamani pana cand Irinel a trimis o masina cu sofer sa o aduca inapoi acasa", ne-a declarat Damaschin. Mai mult, acesta sustine ca a aflat de la verisoara Monicai, ca zilele petrecute acasa, la Bacau, au fost pentru aceasta un adevarat calvar.

No comments: