otv.gif
1.gif 3.gif 4.gif 5.gif 6.gif 2.gif
1.gif3.gif5.gif2.gif4.gif

200 Ron Gratis

Parteneriat OTV & F64

Prin parteneriatul OTV-ului cu F64 tot ce cumparati prin accesarea acestui banner, veti beneficia de un discount de 2% la comanda dumneavoastra.
camere foto

Andreea Balan l-a angajat pe Petrisor

Vineri seara, finala competitiei "Dansez pentru tine" a fost plina de surprize. Premiile, in valoare de 123.000 de euro, au fost impartite in asa fel incat fiecare dintre concurenti s-a ales cu ceva. Dupa ce s-au oferit premiile sase, cinci si patru si s-a inmanat cecul de 10.000 de euro pentru cea mai populara pereche, suma revenind Andrei si lui Cornel, a inceput batalia pentru podium.
Andreea Balan si Petrisor Ruje, Smiley si Adriela, Laura Cosoi si Bogdan au incins ringul de dans. Dupa o "batalie" pe cinste juriul si publicul au acordat premiile aceleiasi perechi. Andreea si Petrisor au primit socati atat trofeul "Dansez pentru tine" oferit celor mai buni dansatori din "Liga invingatorilor", cat si marele premiu, cecul de 60.000 de euro, cu care Stefanel, baietelul pentru care au intrat in ring, isi va implini visul. Este pentru a treia oara cand Andreea si Petrisor fac pereche in cadrul unui concurs de dans.
Dupa o evolutie nu foarte stralucita in cadrul uneia dintre editiile autohtone ale show-ului "Dansez pentru tine", cei doi au reusit sa obtina locul doi in Mexic, iar acum au fost desemnati campioni in "Liga Invingatorilor". Pentru ca au o colaborare excelenta, Andreea s-a hotarat sa-l ia pe Petri, cum il alinta ea, in show-urile sale. Iar acesta a acceptat. De ceva timp, Petrisor Ruje participa la toate spectacolele Andreei, fiindu-i partener in cadrul coregrafiei de scena. Mai mult, dupa intoarcerea din Mexic, Petri a participat si la filmarile celui mai nou videoclip al Andreei. Se pare ca cei doi au incheiat un contract reciproc avantajos.

No comments: