otv.gif
1.gif 3.gif 4.gif 5.gif 6.gif 2.gif
1.gif3.gif5.gif2.gif4.gif

200 Ron Gratis

Parteneriat OTV & F64

Prin parteneriatul OTV-ului cu F64 tot ce cumparati prin accesarea acestui banner, veti beneficia de un discount de 2% la comanda dumneavoastra.
camere foto

Moartea lui Bogdan Costache

“Mărturiile şoc ale cuplului Corina şi Dragoş Vasile şi ultimele mesaje tip SMS primite de Bogdan Costache pe telefonul său de la iubită ne indică faptul că profa este autorul moral al morţii tânărului elev.

“Devoalată” prin presă de familia tânărului Bogdan Costache, mort în chip tragic prin cădere de la fereastra casei iubitei sale măritate, profesoara de Limba română Corina Vasile a recunoscut până la urmă în faţa anchetatorilor ceea ce a negat iniţial. Şi anume că ea şi Bogdan au fost iubiţi. Relaţia “normală profesor-elev” din prima declaraţie dată oficialităţilor a devenit, din 30 mai, după ce a fost demascată în presă, una specială de iubire.

“IUBITA MEA”. Refuzurile categorice şi explicaţiile oferite lui Bogdan cu privire la imposibilitatea unei relaţii între ei doi au fost “completate” în a doua declaraţie cu imaginea femeii care nu a spus “NU”, a femeii măritate cu Dragoş Vasile, dar îndrăgostită de un altul: propriul elev la meditaţii, Bogdan Costache. Omisiunile intenţionate din prima declaraţie au fost recunoscute miercuri, în ceas de seară, când Corina Vasile şi înţelegătorul ei soţ, pe ascuns de ochii presei, s-au “strecurat” la Parchet. Femeia susţine în a doua declaraţie că s-a hotărât să-l părăsească pe Bogdan deşi îl iubea, pentru a rămâne cu soţul său şi că i-a spus acest lucru tânărului de mai multe ori. Dar după cum reiese din mesajele identificate de procurori pe telefonul ridicat de la victimă, în ultimele zile de viaţă ale tânărului, Corina, alias “IUBITA MEA”, l-a năucit de-a binelea pe Bogdan. Un joc de-a şoarecele şi pisica (nu-s cu tine, dar te iubesc, ne despărţim, dar mi-e dor de tine) i-a creat tânărului de 18 ani o instabilitate emoţională, trecându-l succesiv de la agonie la extaz şi invers. Cutremurător este faptul că numai cu o oră şi jumătate mai înainte de a se întâmpla tragedia, din cauză ca a fost refuzat, Corina Vasile i-a transmis ultimul SMS: “Şi eu te iubesc scumpul meu!”. ATUNCI DE CE S-AR FI ARUNCAT BOGDAN COSTACHE?

PROBE DISTRUSE. Corina Vasile a recunoscut că, la priveghi, a luat jurnalul intim al lui Bogdan. L-a distrus. L-a ars. Procurorii nu mai au cum să afle ce scria în el: VARIANTA LUI BOGDAN. Faţă de prima declaraţie unde anunţase o tentativă de sinucidere a tânărului printr-un salt în faţa maşinilor de pe stradă, femeia şi-a amintit brusc că Bogdan a mai vrut să se sinucidă o dată. Chiar din casa ei, prin săritură, de la aceeaşi fereastră. Numai că atunci ar fi reuşit să-l convingă să nu o facă.

AUDIERI MARATON. Procurorii fac investigaţii pentru a vedea dacă moartea lui Bogdan, prin cădere de la etajul IX, a fost o crimă, o sinucidere sau un accident. “Până în prezent, toate indiciile sunt de sinucidere, dar încă nu excludem nici una dintre variante. Am audiat 13 martori şi vom face şi alte verificări. Cei doi soţi vor fi, probabil, testaţi cu detectorul de minciuni.”, ne-a declarat procurorul de caz Sorin Maciuc, înainte de a trece la audierea părinţilor victimei.

Prima declaraţie a Corinei Vasile - 24 mai 2007

… După terminarea anului şcolar 2005-2006 eu am devenit amică cu Bogdan în sensul că în perioada vacanţei de vară obişnuiam să vorbim pe messenger, ne vizitam. Astfel, i-am cunoscut şi familia: părinţii şi sora mai mică. La începutul anului scolar 2006-2007, discutând cu Bogdan despre examenul de bacalaureat pe care urma sa-l susţină, m-am oferit să îl ajut la limba română. Astfel am stabilit cu Bogdan să vină o dată pe săptămână, la mine acasă sau la el, dar de fiecare dată stabileam telefonic data, ora şi locul întrevederii. În afara orelor de pregătire am mai ieşit cu Bogdan la o terasă prin parc. Săptămâna aceasta, Bogdan a venit la mine marţi, 22.05.2007, pentru a-i da nişte subiecte de teză să şi le tragă la xerox. Nu a intrat în casă şi după o jumătate de oră mi le-a înapoiat. Ieri, 23.05.2007, am stabilit cu clasele a X-a B şi E de la Liceul “Lucian Blaga” să mergem la Teatrul Naţional, la piesa “Jocul Ielelor“. L-am sunat şi pe Bogdan, acesta a spus că vine şi el. După spectacol am plecat fiecare acasă. Sunt căsătorită de 5 ani cu Vasile Robert Dragoş. Soţul meu lucra la la firma rutar Construct SRL cu sediul într-o casă pe Str. Dem. Teodorescu, în apropierea pieţei Alba-Iulia. Aseară când am mers la teatru, soţul meu nu a venit întrucât se afla la cursuri de lb. Engleză. Astăzi, 24.05.2007 , între orele 8:00-12:00, am fost la şcoală. După ce am ajuns acasă l-am sunat pe Bogdan şi am stabilit să ne vedem în jurul orei 13:30. Arăt faptul că între mine şi Bogdan a existat o relaţie de prietenie apropiată, iar când lucrurile tindeau să scape de sub control i-am spus acestuia că e mai bine pentru noi să rămânem amici. De când am discutat prima dată despre acest fapt, am observat că Bogdan nu a fost de acord şi a reacţionat impulsiv (a spart parbrizul autoturismului său). Când ne vedeam pentru pregătire, încercam să-l fac să înţeleagă că o eventuală relaţie între noi nu ar fi posibilă. I-am precizat că diferenţa de vârstă dintre noi, precum şi faptul că sunt căsătorită fac imposibil faptul de a fi împreună. De mai multe ori Bogdan m-a rugat şi chiar a încercat să mă convingă să divorţez, dar eu l-am refuzat de fiecare dată.
Menţionez faptul că situaţia apărută între mine şi Bogdan i-am comunicat-o şi soţului meu. Robert mi-a spus că ceea ce se întâmplă e firesc datorită vârstei lui Bogdan şi că eu trebuie să încerc să mă îndepărtez de el.
Arăt faptul că în 2006, Bogdan a avut o relaţie cu profesoara sa de informatică, relaţie despre care s-a aflat în şcoală şi în urma căreia profesoara a fost demisă. În urma acestui fapt, Bogdan a fost părăsit şi mi-a povestit că a fost foarte afectat de toată situaţia, aflând ulterior că profesoara mai avea şi alte relaţii. Cred că Bogdan a încercat să se apropie foarte mult de mine şi pe fondul acestei decepţii privind relaţia anterioară.
În urmă cu câteva luni, după ce am avut şi o discuţie cu Bogdan în care i-am spus din nou că între noi nu mai poate fi o relaţie, el a venit la mine acasă şi a insistat să vorbească şi cu soţul meu pentru a încerca să mă convingă că cel mai bine e să divorţez. Robert a avut o atitudine foarte îngăduitoare şi i-a spus lui Bogdan că orice alegere îmi aparţine, dar nu crede că voi renunţa la căsnicia mea pentru el. După această discuţie Bogdan mi-a spus că, dacă eu nu divorţez, va găsi el o cale să dispară. În momentele în care îi spuneam că trebuie să înveţe pentru bac, că are tot viitorul în faţă, el îmi răspundea că nu are nici un rost dacă eu nu voi fi cu el. Am încercat să-l fac să înţeleagă că între noi nu este posibilă nici o relaţie, dar de fiecare dată Bogdan refuza să accepte acest lucru şi reacţiona cu încăpăţânare.
Astăzi, 24.05.2007, Bogdan a ajuns la mine în jurul orelor 13:00 pentru meditaţii. Mi-a spus că a plecat de la şcoală în timpul orei de informatică. Eu l-am întrebat dacă vrea să mănânce ceva, mi-a spus că nu şi observând că este trist l-am întrebat ce are. El m-a întrebat «Tu de ce crezi că sunt aşa?» Eu i-am spus să nu încep o discuţie fără rezultat, mai bine să facem ceva util, îndreptându-mă spre calculator. M-am aşezat pe scaun la calculator cu spatele la Bogdan şi am început să caut pe internet variantele la Bac. Când i-am spus să ne apucăm de treabă a spus «Da». Eu am stat la calculator aproximativ 5 minute, timp în care nu am mai vorbit nimic cu Bogdan, el stătea pe canapeaua de lângă geam. Nici un moment Bogdan nu şi-a dat ghiozdanul jos din spate, acesta fiind un obicei al lui. Când m-am întors cu faţa spre canapea, deoarece l-am auzit pe Bogdan ridicându-se, am observat că acesta nu mai era. M-am dus repede la geamul de la balcon, care era deschis şi blocat în această poziţie, şi m-am uitat în jos, dar nu am văzut nimic. Am auzit pe cineva strigând de jos, dar nu am înţeles ce a spus. Am luat cheile de la maşina mea şi am coborât în faţa blocului pentru a vedea ce s-a întâmplat şi dacă e nevoie să-l duc la spital. Am ieşit în faţa blocului şi l-am văzut pe Bogdan căzut pe spaţiul verde, acoperit de o creangă. M-am apropiat de el şi i-am verificat pulsul la mână, realizând că trăieşte. În acel moment avea spasme şi îi curgea sânge din gură şi din urechi. Am observat că un vecin era pe aleea din faţa blocului, l-am rugat pe acesta să mă ajute să-l transport pe Bogdan la spital. Acest vecin care locuieşte pe aceeaşi scară cu mine la etatul 5-6 mi-a spus că e mai bine să nu-l mişc pe Bogdan şi în acelaşi timp un alt vecin de la etajul 1-2 care se afla la balcon mi-a spus că a sunat el la salvare. Gândindu-mă că ambulanţa vine greu, m-am urcat în maşina mea şi am plecat la Clinica Plus de pe Str. Turda pentru a cere ajutor de specialitate. Am intrat într-unul din cabinete unde am găsit un medic psiholog, i-am explicat pe scurt situaţia şi împreună cu el am mers în alt cabinet medical, dar nu am găsit nici o ambulanţă disponibilă şi nici un medic de specialitate. Astfel m-am întors la bloc unde se adunase deja mai multă lume. Văzând că nu a venit salvarea, l-am sunat pe soţul meu pentru a cere numărul de la Ambulanţa BGS. Soţul mi-a spus că nu ştie numărul şi m-a întrebat pentru ce îmi trebuie, iar eu i-am spus că vorbim mai târziu. În acel moment mi-am amintit că SIM-urile telefoanelor mobile au în memorie numărul de urgenţă şi am apelat Salvarea. De la Salvare, după ce le-am dat adresa, mi-au spus că a mai sunat cineva şi echipajul este pe drum. După apelul de la Salvare, l-am sunat din nou pe soţul meu şi i-am spus că Bogdan a căzut de la noi de la balcon, iar soţul meu mi-a spus că vine acasă. După ce am vorbit cu soţul meu la telefon, l-am sunat pe tatăl lui Bogdan şi l-am rugat să vină urgent la mine acasă.
Soţul meu a ajuns acasă cam în 30 de minute, a intrat prin spate şi m-a sunat, spunându-mi că este sus. Am urcat în apartament, i-am povestit ce s-a întâmplat şi am hotărât să nu dăm prea multe amănunte despre motivul care a dus la această întâmplare si sa ne rezolvăm problemele in familie
Nu îmi amintesc exact, dar cred că înainte de a veni soţul meu, la sugestia unui poliţist, împreună cu acesta am urcat în garsonieră, am luat un cearşaf cu care a fost acoperit Bogdan.
Arăt că în momentul în care m-am întors de la Clinica Plus, poliţia sosise, iar jos erau adunaţi mai mulţi vecini. Cât timp eram jos, m-a sunat tatăl lui Bogdan, m-a întrebat ce s-a întâmplat şi de ce nu răspunde Bogdan la telefon. Nu am avut curaj să îi spun, şi i-am spus să vină în faţă la BCR în Crângaşi, lângă Podul Grant. Cât timp eram sus şi vorbeam cu soţul meu, a venit un poliţist şi mi-a spus că a venit procurorul. Deşi intenţionam să merg eu să mă întâlnesc cu tatăl lui Bogdan, când am văzut că nu pot să merg, l-am trimis pe Dragoş să se întâlnească cu el. Am urcat cu persoanele venite care s-au uitat prin apartament, iar după puţin timp a venit şi Dragoş, dar nu a fost lăsat înăuntru. Când am coborât, l-am văzut pe tatăl lui Bogdan jos şi presa afară. Ne-a fost frică de scandal şi am fugit în Herăstrău.
La începutul anului când i-am spus lui Bogdan că o relaţie între noi nu are viitor şi ar fi bine să-i punem capăt, acesta a avut o reacţie foarte impulsivă, spunând că se aruncă în faţa maşinilor, lucru pe care l-a şi făcut, dar maşinile au claxonat şi au frânat, iar Bogdan nu a fost lovit.
Atât susţin, declar şi semnez”
Corina Vasile, 24 mai 2007

A doua declaraţie a Corinei Vasile - 30 mai 2007

“Adaug următoarele în legătură cu relaţia mea cu Bogdan:
Îl cunosc pe Bogdan din anul şcolar 2005-2006, când mi-a fost elev în clasa XI-a a Liceului Griviţa la cursul de Limba română. Pe parcursul acestui an şcolar, între noi a existat o relaţie profesor-elev. Ştiu că în perioada respectivă Bogdan avea o prietenă, de care s-a despărţit exact de ziua lui, pe 8 iunie. Acest lucru l-am aflat chiar de la el, când l-am felicitat pe internet de ziua lui. Menţionez că aveam Id-urile mai multor elevi de-ai mei, cu care vorbeam pe internet.
În cursul verii anului 2006 am luat examenul de titularizare şi am primit post la Liceul «Lucian Blaga». Pe parcursul verii am discutat cu mai mulţi foşti elevi pe internet, printe ei şi Bogdan. În unele dintre aceste discuţii, Bogdan mi-a spus că începe să simtă ceva pentru mine. Vrând să clarific lucrurile, m-am întâlnit într-un parc, nu mai ţin minte data exactă, şi i-am explicat că sunt măritată şi între noi nu poate avea loc nici un fel de relaţie. Pe parcursul verii am mai vorbit cu Bogdan pe internet şi ne-am mai întâlnit pentru a avea diferite discuţii. Cam prin luna septembrie 2006 am simţit că aveam nişte sentimente speciale faţă de Bogdan, şi ne-am apropiat mai mult, fără să ne dăm seama. În aceste condiţii, pe lângă plimbările din parc, ne duceam şi pe la el pe acasă. Bănuiesc că la început părinţii lui nu ştiau că sunt căsătorită, ulterior însă au aflat.
Când am văzut că relaţia dintre mine şi Bogdan devine mai serioasă, nu mai reţin data exactă, dar cred că prin octombrie-noiembrie, i-am spus soţului meu ce simt pentru Bogdan şi am discutat despre cum va evolua relaţia noastră în această situaţie. Soţul meu a spus că înţelege situaţia, a recunoscut că în relaţia noastră există ceva probleme, dar a propus să luptăm pentru a păstra căsnicia. La sfârşitul anului 2006, relaţia mea cu Bogdan a devenit mai serioasă, iar eu am făcut Revelionul cu el, rămânând câteva nopţi la el. Tot în această perioadă i-am vizitat împreună pe bunicii lui. Arăt că i-am mai vizitat o dată în primăvară.
În această perioadă, Dragoş mi-a dat un timp de gândire să mă hotărăsc ce fac. Deşi nu eram convinsă total, înclinam să cred că voi rămâne cu Bogdan. În această perioadă şi în cea următoare, între Dragoş şi Bogdan au existat câteva discuţii (în jur de trei), purtate pe un ton civilizat, în care Bogdan i-a spus ce simte pentru mine, iar Dragoş a spus că înţelege situaţia, că el nu mă ţine cu forţa, că sunt liberă să aleg, dar să ne decidem cât mai repede, pentru că situaţia de incertitudine este cea mai grea.
Pe parcursul lunii ianuarie m-am gândit la relaţia mea cu Bogdan şi, pe lângă sentimentele mele pentru el, am observat şi mulţimea de obstacole aflate în calea relaţiei noastre, de lipsa de viitor a relaţiei noastre. În urma acestor gânduri, care s-au adăugat la sentimentul de vinovăţie pe care îl simţeam faţă de Dragoş, pe care îl apreciam şi îl respectam în continuare, am hotărât să nu rup relaţia cu Dragoş şi, deşi aveam sentimente puternice faţă de Bogdan, am hotărât să întrerup relaţia cu acesta.
Le-am spus de hotărârea mea şi lui Bogdan, şi lui Dragoş şi am încercat să mă îndepărtez de Bogdan. Ne despărţeam câteva zile, apoi Bogdan mă căuta, aveam nişte discuţii în urma cărora mi se reaprindeau sentimentele pentru el. În această perioadă au alternat despărţirile cu împăcările, am fost o dată la bunicii lui Bogdan, iar o dată, de ziua mamei lui, am rămas peste noapte la el. Odată, când i-am spus că trebuie să ne despărţim, mi-a spus că viaţa fără mine nu are rost şi, fiind în zona Romană, a ieşit brusc pe carosabil, dar maşinile au frânat şi l-au evitat. De mai multe ori, când vorbeam despre despărţire, el îmi dădea de înţeles că vrea să se sinucidă, spunând că nu-şi vede viaţa fără mine. Eu nu îl credeam în stare, îi spuneam că şantajul nu îşi are loc într-o relaţie şi încercam să-l încurajez. De mai multe ori reluam relaţia cu el pentru că l-am văzut că suferă şi mă gândeam că are şi Bacul în faţă, şi un eşec ar fi avut consecinţe pe toată viaţa. Tot din acest motiv îl meditam la Română, atât la mine, cât şi la el. Ziua de meditaţie era joi, dar nu aveam o oră fixă. Stabileam la telefon când şi unde ne vedem. Dragoş ştia că îl meditez, dar nu ştia unde şi cum. Îi spuneam că ne mai vedem, iar el era de părere că în acest fel este greu să pun capăt relaţiei.
După ce ne-am întors de la bunicii lui, i-am repetat că vreau să terminăm relaţia şi am procedat mai ferm ca de obicei. Am observat că acest lucru îl durea, fapt demonstrat şi de mesajele pe care le trimitea. Eu i-am răspuns la aceste mesaje, spunându-i că, deşi sentimentele mele pentru el nu se vor schimba, sunt hotărâtă să pun capăt relaţiei.
Revin şi arăt că la o dată pe care nu mi-o mai amintesc, când eram la mine şi i-am repetat că vreau să ne despărţim, a avut o reacţie impulsivă, vrând să se arunce pe fereastră. L-am implorat să n-o facă şi l-am convins. Cu o noapte înainte am fost la teatru cu el şi elevii mei de la liceu şi am păstrat o oarecare distanţă între noi, lucru care l-a afectat. După teatru am mers la el acasă, pentru că era ziua surorii lui, şi ştiu că s-a plâns mamei de răceala mea.
În ziua incidentului, când am ajuns acasă, în jurul orei 12:00, l-am sunat să îl întreb când vine şi mi-a spus că nu stă la ultima oră şi vine.
Îmi menţin declaraţia dată anterior cu privire la cele petrecute.
Am văzut fotografiile din ziare şi sunt reale şi sunt făcute la sfârşitul anului trecut şi începutul acestui an. Am văzut mesajele de pe telefonul lui Bogdan şi sunt reale.
Când am fost la priveghi am luat un caiet în care scria sentimentele pentru mine, caiet pe care mi l-a mai dat anterior, motiv pentru care l-am luat convinsă fiind că aşa ar fi vrut şi Bogdan, întrucât îmi era adresat. Ulterior L-AM ARS, considerând că sentimentele adevărate despre care se vorbea în caiet trebuie să rămână doar între noi.
Nu ştiu parola de la calculatorul lui Bogdan.
Sunt de acord să fiu testată la poligraf.
Corina Vasile, 30 mai”

Mărturia soţului, Robert Dragoş Vasile – 30 mai 2007

“În luna septembrie 2006 am observat la soţia mea o schimbare în sensul că era mai distantă. Tot în toamna anului trecut, soţia mea mi-a spus că are faţă de un băiat, pe nume Bogdan, anumite sentimente şi că doreşte să ne gândim la viitorul realţiei noastre. Am recunoscut că sunt ceva probleme în familie, dar am considerat că era ceva trecător şi că trebuie să luptăm pentru căsnicia noastră. Situaţia a continuat, dar eu am crezut că e ceva trecător şi am aşteptat ca timpul să rezolve problemele. Cred că în luna decembrie am văzut că relaţia între Bogdan şi Corina este mai serioasă decât credeam, motiv pentru care i-am spus Corinei să se hotărască în ce fel vrea să continuăm. În timpul acestor discuţii, Corina mi-a spus descris care este adevărul în relaţia ei cu Bogdan. Tot în aceeaşi perioadă am avut o discuţie civilizată cu Bogdan, acesta mi-a spus ce simte pentru Corina şi ce gânduri are, iar eu i-am spus că o ştiu pe Corina şi că aceasta este liberă să aleagă, doar că vreau ca această situaţie de incertitudine să înceteze. În acest context, Corina şi-a petrecut Revelionul cu Bogdan şi a rămas câteva nopţi la el. În această perioadă nu am mai vorbit cu Bogdan. În luna ianuarie, Corina mi-a spus că s-a hotărât să rupă relaţia cu Bogdan şi să ne refacem căsătoria. Mi-a spus în repetate rânduri ce simte pentru Bogdan şi că totuşi încearcă să rupă relaţia cu el. Deoarece Corina venea târziu acasă, bănuiam că se mai întâlneşte cu Bogdan. Menţionez că înainte de discuţia din decembrie am mai avut o discuţie cu Bogdan, dar nu a fost foarte limpede şi lămuritoare, pentru că a fost scurtă şi a fost prima noastră discuţie. Acum aproximativ o lună i-am văzut la scară pe Bogdan şi Corina, am întrebat ce caută aici, dar nu am primit un răspuns şi imediat am urcat în casă. Discuţia între noi a durat câteva secunde. Corina a urcat o dată cu mine şi, pentru că Bogdan nu voia să plece, a coborât să-l convingă să plece. După acest incident i-am spus în mod repetat că, dacă vrea să termine cu Bogdan, nu e bine să-l mai întâlnească, dar Corina a spus că Bogdan e cel care o caută. De atunci nu l-am mai văzut. De la Corina ştiam că o mai caută el. Cu privire la cele petrecute pe 24, îmi menţin declaraţia dată anterior, în sensul că nu eram acasă şi am fost sunat de soţie, care mi-a povestit. Nu cunosc să sufăr de vreo boală şi doresc să fiu testat la poligraf.”

Mesajele trimise de Bogdan catre Corina

21 mai, ora 9:11 – Un te iubesc era de ajuns… un buzz era de ajuns… mi-ai refuzat tot însă… uită-te la banii ăia şi-o să-mi afli durerea

21 mai, ora 10:10 – Ţi-ai ascuns ochii de mine şi ai dosit ce ai în inimă. Nu vezi că cel mai bine ne e împreună. Nu vezi că asta greşeşti mereu. Nu mă suni, nu mă cauţi, dar spui că vrei să ne fie bine, că ai nevoie de mine. Asta e greşeala ta! De ce o tot repeţi. Vrei să nu mai fiu iubito. Vrei să nu te mai iubesc. Zi-mi ce vrei…

21 mai, ora 12:47 – A fost bine până ţi-am cerut să-l părăseşti. Acum îţi cer să rămâi cu el. Zi-mi adio iubire că nu-ţi mai pot îndura indiferenţa. Am nevoie de o certitudine…

21 mai, ora 17:34 – Ai putea ca o oră cât sunt eu la meci să vii să stai cu Biba şi mama să mâncaţi cremă de zahăr ars… Sper s-o faci…

23 mai, ora 9:11 – Bună dimineaţa. Pup you… îţi mulţumesc. Acum ştiu cum trebuie să mă port şi să vorbesc…

23 mai, ora 9:27 – Vin şi mă duc să îţi fac alea. Da îmi trebuie maşina ta că eu n-am gaz

23 mai, ora 11:52 – Te iubesc

23 mai, ora 13:21 – Flames to dust… lovers to friends… why do all good things come to an end…

Mesajele Corinei catre Bogdan

16 mai, ora 21:19 – Te iubesc Bogdan

17 mai, ora 9:04 – Lili vere, bună dimineaţa! Iubiricuţu sau es che te amo.

17 mai, ora 14:44 – Te iubesc scumpul meu şi îţi înţeleg tăcerea. Voiam doar să îţi spun că TU dai sens cuvântului DOR…

17 mai, ora 20:47 – Să ştii că-mi lipseşti iubire…

18 mai, ora 15:51 – Este o zi goală în care iubitul meu nu mi-a spus nici măcar o dată că mă iubeşte

18 mai, ora 21:17 – E evident că nu aveai de gând să ne vedem azi de vreme ce eşti în Sălăjan. Vreau să îţi fie bine iubire şi dacă îţi e fără mine cred că ar trebui să nu te mai stresez… te iubesc scumpul meu

20 mai, ora 12:03 – Bună dimineaţa iubire! Poţi intra niţel pe mess?

21 mai, ora 8:59 – Chiar vrei să ştii ce am făcut eu ieri – am făcut subiecte pentru teză plângând şi uitându-mă la tine pe mess fără să ştiu ce să îţi spun să ne fie mai bine… Dacă tu crezi că doar tu suferi… Că nu îmi pasă… Nu mă cunoşti, nu mi-ai văzut ochii şi inima…

23 mai, ora 8:55 – Bună dimineaţa! Te rog mult dacă te duci în Regie treci şi pe la mine să îmi printezi şi mie teza că am multă treabă. Pup

24 mai, ora 12:02 – Şi eu te iubesc scumpul meu.”

1 comment:

torpey clare said...

Am o mulțime de bucurie și entuziasm în mine, sunt torpey clare, am fost fericit cu căsătoria mea, până când soțul meu nu a început să asculte bârfele despre faptul că nu sunt fidelă jurămintelor noastre conjugale, am încercat să-l fac să înțeleagă că sunt minte, dar a pierdut dragostea, încrederea și încrederea în noi. Așa că am devenit cupluri copleșitoare și apoi am cerut divorțul, mai târziu, ne-am separat. la ani de la divorț, am încercat să duc o viață normală fără el, dar nu am putut, așa că am început o căutare despre cum să-l recuperez pe fostul meu soț, apoi am fost menționat, BaBa ogbogo un om mare și extrem de spiritual care a aruncat un iubirea vrajă asupra mea și a făcut ca EX-ul meu să revină la mine. Sunt copleșit, așa că renunț la contactul său aici pentru cei care au probleme de relație și căsătorie, astfel încât să poată ajuta cu lucrări extraordinare. E-mail: greatbabaogbogotemple@gmail.com. Sau numărul său de whatsapp ... + 234902018697 Luați legătura cu el, vedeți cât de mare și puternic este. De asemenea, ajută în aceste chestiuni ...

(1) Opriți divorțul.
(2) Încetează sterilitatea.
(3) Mult succes noroc.
(4) Vrajă de căsătorie.
(5) Scăpați de problemele spirituale.