otv.gif
1.gif 3.gif 4.gif 5.gif 6.gif 2.gif
1.gif3.gif5.gif2.gif4.gif

200 Ron Gratis

Parteneriat OTV & F64

Prin parteneriatul OTV-ului cu F64 tot ce cumparati prin accesarea acestui banner, veti beneficia de un discount de 2% la comanda dumneavoastra.
camere foto

Pacatele unui preot: pipaieli si invitatii la sex, in Saptamana Mare!

Le povesteste despre fanteziile sale sexuale, le da intalniri la care le cere sa vina cu fuste cat mai scurte si ajunge chiar sa le hartuiasca, dupa cum s-au plans multe. Nici in aceste zile sfinte nu s-a ferit si a ravnit in continuare la femeile altora.Staretul Sava este un slujitor al Domnului cu har aparte, spun batranele care i-au ascultat slujbele. Cand enoriasele lasa loc insa unor fete tinere, calugarul leapada parca haina bisericeasca si se transforma intr-un crai care vorbeste pe sleau. Muta repede discutia de la cele sfinte la cele trupesti.

Si staretul Sava nu se margineste la vorbe. In fata altarului imbratiseaza cu foc, intr-o atingere mai mult decat duhovniceasca, tinere care vin la spovedit.

De astazi, insa, parintele Sava nu mai e de gasit la manastirea de calugari Bucium. Dupa ce a auzit povestea lui, insusi Mitropolitul Ardealului a venit sa-l destituie. Si-a facut cruce cand a vazut inregistrarile copiate parca dintr-un film pentru adulti.

Staretul s-a aratat chiar multumit de aceasta decizie. Mitropolitul l-a trimis la un control psihiatric, iar dupa Paste va ajunge la judecata bisericeasca.

Portret: Fa ce zice popa, nu ce face popa!


1 comment:

robert solomie said...

eu personal am patito cu staretul de la pitesti trivale ca fiind barbat nu mas fi asteptat sa-mi faca avansuri.ma numesc robert locuiesc an grecia.va apreciez d-le diaconescu emisiunile.astia nu sant popi ci satane.si cand voi veni an romania am sa vin sa va spun toata povestea care anca trag de ea