otv.gif
1.gif 3.gif 4.gif 5.gif 6.gif 2.gif
1.gif3.gif5.gif2.gif4.gif

200 Ron Gratis

Parteneriat OTV & F64

Prin parteneriatul OTV-ului cu F64 tot ce cumparati prin accesarea acestui banner, veti beneficia de un discount de 2% la comanda dumneavoastra.
camere foto

Iata dovezile pentru care tribunalul poporului vrea scoaterea lui Beaci din arest

Cele trei persoane care ar fi fost sechestrate pentru ca au furat autoturismul lui Gigi Becali sunt Stefan Margean, Adrian Stan si Nicolae Tinel, care ar fi fost inculpate in cazuri similare, sustine avocatul citat.

Potrivit sursei, la dosar exista o serie de interceptari privindu-l pe interlopul Alexandru Ion, zis Sandu Geamanu, care ar fi fost "luate dintr-un alt dosar". In noaptea de 22 spre 23 decembrie 2008, Sandu Geamanu si un alt individ "au patruns fara drept in locuinta unei persoane, unde, folosind obiecte contondente si arme albe, au agresat locatarii (majoritate femei si copii), provocandu-i unei fetite de 2 ani si jumatate leziuni grave la nivelul capului".

Tribunalului Bucuresti a luat fata de inculpati masura preventiva a obligarii de a nu parasi localitatea pe o durata de 30 de zile.

Joi, anchetatorii au ridicat de la locuinta lui Gigi Becali declaratiile scrise in care cei care au furat masina finantatorului FC Steaua recunosteau fapta, a declarat, joi, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan.

Omul de afaceri Gigi Becali a declarat, joi dimineata, ca i-a pus pe cei care i-au furat masina sa-i dea declaratii in acest sens.


No comments: