otv.gif
1.gif 3.gif 4.gif 5.gif 6.gif 2.gif
1.gif3.gif5.gif2.gif4.gif

200 Ron Gratis

Parteneriat OTV & F64

Prin parteneriatul OTV-ului cu F64 tot ce cumparati prin accesarea acestui banner, veti beneficia de un discount de 2% la comanda dumneavoastra.
camere foto

Şerban Huidu poate conduce în ciuda accidentului pe care l-a provocat. Cum comentaţi?

"Legea prevede eliberarea unei dovezi pentru 15 zile. Această perioadă poate fi prelungită din 30 de zile în 30 de zile numai în baza rezoluţiei motivate a procurorului de caz. Atâta timp cât nu avem o dovadă de la medicul de familie, că are o afecţiune incompatibilă cu cea de conducător auto, poliţia nu poate lua decizie în acest sens. E un termen strict stipulat de lege", a spus un reprezentant al IPJ Braşov.

Şerban Huidu a transmis un mesaj emoţionant, prezentat de Prima TV, după tragicul accident care s-a produs duminică şi în care au murit trei persoane. "Regret enorm! Dacă aş putea da timpul înapoi... Am contactat familiile lor. Le vom ajuta cât putem. Din păcate nu pot aduce înapoi ce au pierdut", a fost mesajul lui Huidu, prezentat de Prima TV.

Conform unor surse medicale, Huidu se află în stare de şoc, cu toate că din punct de vedere medical este în afara oricărui pericol. "Din punct de vedere medical nu are nimic, dar e foarte afectat de cele întâmplate şi repetă într-una "Ce am făcut, Doamne, ce am făcut? Sunt terminat!", au declarat surse medicale.

Realizatorul TV Şerban Huidu, aflat la volanul unei maşini de teren Mercedes, în care mai erau cei doi copii ai lui de 2 şi 4 ani, soţia sa şi bona copiilor, a provocat, duminică, un accident pe DN 1, la intrarea în Timişul de Sus (Braşov). Trei persoane şi-au pierdut viaţa.

Vedeta de televiziune este cercetată pentru infracţiunea de omor din culpă şi riscă până la opt ani de închisoare.

No comments: