otv.gif
1.gif 3.gif 4.gif 5.gif 6.gif 2.gif
1.gif3.gif5.gif2.gif4.gif

200 Ron Gratis

Parteneriat OTV & F64

Prin parteneriatul OTV-ului cu F64 tot ce cumparati prin accesarea acestui banner, veti beneficia de un discount de 2% la comanda dumneavoastra.
camere foto

PP-DD INREGISTRAT

Referitor la afirmaţia lui Gigi Becali, care a spus că ar vrea ca PNG să se alieze politic cu un alt partid, precum PP, UNPR sau PDL, Dan Diaconescu, preşedintele PP-DD, a respins această variantă: "Exclus, nici vorbă de aşa ceva. Niciun fel de alianţă cu nimeni, nici măcar cu domnul Becali sau cu domnul Vadim Tudor. Foarte mulţi oameni buni din PNG au venit deja la noi şi foarte mulţi oameni buni din PRM. Eu am o problemă cu partidele care au furat până acum şi, din păcate, PNG s-a aliat cu PDL la Primăria Capitalei şi, împreună cu domnul Oprescu, au furat de au rupt", a spus Diaconescu, referindu-se la mărirea chiriei pentru spaţiul în care funcţionează Primăria Municipiului Bucureşti.

Întrebat despre o alianţă cu PDL, Diaconescu a negat: "Niciodată cu PDL. În opinia mea, PDL-iştii sunt nişte hoţi, au furat poate chiar mai mult decât PSD-iştii. PSD a furat Petromul, iar PDL a furat ce mai rămăsese nefurat de către PSD". Astfel, Diaconescu a exclus şi ideea unei alianţe cu PSD.

No comments: