otv.gif
1.gif 3.gif 4.gif 5.gif 6.gif 2.gif
1.gif3.gif5.gif2.gif4.gif

200 Ron Gratis

Parteneriat OTV & F64

Prin parteneriatul OTV-ului cu F64 tot ce cumparati prin accesarea acestui banner, veti beneficia de un discount de 2% la comanda dumneavoastra.
camere foto

Unde se ascunde sexy-profesoara Corina

La un an dupa ce elevul Bogdan "Ralph" Costache s-a sinucis din dragoste pentru ea, profesoara de romana Corina Vasile revine in atentie. Fugita in Anglia in iunie 2007, informatie prezentata atunci in exclusivitate de CANCAN, profesoara Corina a lasat in urma ei numeroase secrete. Reporterii nostri au descoperit acum unde s-a ascuns profesoara in tot acest timp si cum si-a refacut viata. Sursele noastre ne-au dezvaluit ca, dupa ce a parasit Romania, Corina Vasile s-a stabilit intr-un orasel din Anglia situat la aproximativ 100 de kilometri distanta de Londra. Este vorba despre Eastleigh, comitatul Hampshire. Acolo si-a gasit de lucru, initial, fara acte. Totul ii fusese aranjat de o cunostinta. Intre timp, profesoara a obtinut un permis de sedere si a schimbat locul de munca, pentru ca a primit mai multi bani. Oricum, sub media salariilor din Anglia. "Este platita la ora, ca vanzatoare, si castiga in jur de 600 de lire sterline pe luna, adica vreo 750-800 de euro", ne-a marturisit sursa noastra. Profesoara locuieste cu chirie intr-un imobil aflat pe o strada din zona parcului central al oraselului, unde sunt sediile mai multor banci. "A facut tot ce a putut sa-i evite pe romanii de acolo. Niciodata nu s-a dus la vreo petrecere unde stia ca vin si romani, probabil de frica sa nu se afle despre ea", a adaugat sursa noastra.
In vara anului trecut, CANCAN a dezvaluit, in exclusivitate, cum si cand a plecat din Romania profesoara Corina Vasile, cu destinatia Anglia. Aceasta a iesit din tara in data de 3 iunie, imediat dupa ce a fost testata cu detectorul de minciuni de catre anchetatori. Ea s-a imbarcat intr-un avion al companiei "Wizz Air" si a zburat catre Aeroportul Luton de la periferia Londrei. Profesoara a fost inregistrata atunci de catre autoritatile engleze intrand in spatiul Marii Britanii la ora 13.51 (ora 11.51, ora Bucurestiului).

No comments: