otv.gif
1.gif 3.gif 4.gif 5.gif 6.gif 2.gif
1.gif3.gif5.gif2.gif4.gif

200 Ron Gratis

Parteneriat OTV & F64

Prin parteneriatul OTV-ului cu F64 tot ce cumparati prin accesarea acestui banner, veti beneficia de un discount de 2% la comanda dumneavoastra.
camere foto

Totul despre scandalul asistentelor sexy

Sedinta foto cu deznodamant neasteptat la Institutul de Cardiologie "C.C. Iliescu" din Capitala. Desi s-au pozat langa un bolnav aflat la terapie intensiva, cele trei asistente medicale nu risca niciun fel de sanctiune. Emanuela Mariana Modarjac, Emilia Eugenia Furnica si Ioana Daniela Ciobotaru si-au dat demisia la inceputul acestei saptamani, dupa ce cotidianul CANCAN a publicat in exclusivitate fotografiile cu ele. Conducerea Ordinului Asistentilor Medicali si Moaselor din Romania (OAMR), filiala Bucuresti, a hotarat, ieri, dupa ce cazul a fost luat in discutie la Comisia de Disciplina a OAMR, ca cele trei femei nu vor fi pedepsite, ba mai mult se pot angaja pe aceeasi functie in oricare alta unitate sanitara din Romania.
Decizia a fost luata dupa ce s-a constatat ca fotografiile au fost facute la sfarsitul lunii ianuarie 2007, iar de atunci a trecut mai bine de un an. Astfel, potrivit Codului Muncii, pentru ca acest incident nu a fost sesizat OAMR in termen de sase luni, fapta se prescrie. "Ceea ce s-a intamplat este mult sub nivelul mileniului trei, iar acest lucru a dat o imagine destul de neagra asupra halatelor albe. Consideram demisia lor un gest de onoare, iar acest lucru demonstreaza ca si-au recunoscut greseala", a declarat Gheorghe Georgescu, presedintele OAMR, filiala Bucuresti. Codul de etica si deontologie profesionala, elaborat de Ordinul Asistentilor si Moaselor din Romania, prevede ca asistentii medicali trebuie sa aiba o conduita ireprosabila in timpul exercitarii profesiei.

No comments: