otv.gif
1.gif 3.gif 4.gif 5.gif 6.gif 2.gif
1.gif3.gif5.gif2.gif4.gif

200 Ron Gratis

Parteneriat OTV & F64

Prin parteneriatul OTV-ului cu F64 tot ce cumparati prin accesarea acestui banner, veti beneficia de un discount de 2% la comanda dumneavoastra.
camere foto

Neatza cu Razvan si Dani

In show-ul matinal al ANTENEI 1, “Neata cu Razvan si Dani” cei doi prezentatori, in afara de elan mult, mai au si emotii. Multe emotii, din cauza carora Razvan se trezeste la trei dimineata cu inspiratia la cote maxime si noteaza de zor idei pentru show, apoi, entuziast, isi suna colegul sa i le prezinte. Dani, cu a carui rabdare nu e recomandabil sa te joci, nu ii inchide telefonul in nas, asa cum ar face in mod normal, ci asculta interesat si chiar isi da cu parerea.

In noul platou, au avut loc deja evenimente, respectiv Dani si-a bagat nasul unde nu-i fierbea oala, la propriu, si s-a ales cu o arsura de toata frumusetea: oala cu pricina fierbea pe plita lui Vladutz, cel care prepara bunatati in fiecare dimineata.
Razvan si Dani au o multime de informatii utile pentru telespectatori, respectiv nimic din ce prezinta interes nu va fi lasat deoparte. Doar “placerea” de a prezenta accidente soldate cu morti sau alte tragedii o vor lasa altor televiziuni.

”Stim ca nu-i usor sa fii zambaret, cand ai rate, greutati sau impozite de platit, dar la fel de adevarat e ca bucuria vine din lucruri marunte si ca ai mai mult succes daca intampini cu optimism o noua zi, decat daca esti incruntat si incredintat ca toate vor merge prost. Noi la asta ne pricepem, sa descretim frunti si sa facem oamenii sa zambeasca”, spune Razvan. “De-acum e simplu, in fiecare dimineata la opt, suntem la ANTENA 1:cumpar pateuri pentru noi si toti telespectatorii”, declara Dani.

No comments: