otv.gif
1.gif 3.gif 4.gif 5.gif 6.gif 2.gif
1.gif3.gif5.gif2.gif4.gif

200 Ron Gratis

Parteneriat OTV & F64

Prin parteneriatul OTV-ului cu F64 tot ce cumparati prin accesarea acestui banner, veti beneficia de un discount de 2% la comanda dumneavoastra.
camere foto

Meteorologii au veşti proaste: urmează 3 luni de furtuni şi caniculă

Vremea ne va face probleme în continuare. După o primăvară cu inundaţii, dar şi cu zile călduroase, prognoza pe următoarele trei luni anunţă caniculă, ploi torenţiale, vijelii şi grindină.

Avertizările meteo au fost ridicate deocamdată, dar ploile şi frigul nu au de gând să ne lase nici săptămâna aceasta. Joi, în Bucureşti vor fi cel mult 13 grade, iar peste noapte, în oraşele de la munte, temperaturile vor coborî sub -1 grad.

De altfel, specialiştii ne anunţă că vor urma trei luni foarte capricioase, cu fenomele meteorologice dintr-o extremă în alta. În luna mai ne vom lupta pe de-o parte cu ploi torenţiale şi vijelii, iar apoi ne vom putea face antrenamentul pentru caniculara vară. În ultima săptămână din mai vom înfrunta maxime de 30 de grade, mult peste limitele normale ale ultimei luni de primăvară.

Luna iunie va aduce maxime de 35 de grade în mai toată ţara şi vreme instabilă. Şi în iulie va fi extrem de cald, cu nopţi tropicale şi secetă în sudul şi estul ţării.

No comments: