otv.gif
1.gif 3.gif 4.gif 5.gif 6.gif 2.gif
1.gif3.gif5.gif2.gif4.gif

200 Ron Gratis

Parteneriat OTV & F64

Prin parteneriatul OTV-ului cu F64 tot ce cumparati prin accesarea acestui banner, veti beneficia de un discount de 2% la comanda dumneavoastra.
camere foto

La finala Dansez Pentru Tine se vor împărţi premii de aproape 130 000 de euro

Vineri seară, telespectatorii Pro Tv vor fi martorii finalei celui de-al cincilea sezon al emisiunii “Dansez pentru tine”.

După săptămâni de spectacol fără limite, cele opt perechi din liga învingătorilor îşi vor împărţi în funcţie de clasamentul final şi de votul publicului premiile în valoare de aproape 130 000 de euro. Perechea care a primit cele mai mari note de-a lungul întregului sezon din partea juriului va primi odată cu recunoaşterea excelenţei în dans şi Trofeul emisiunii “Dansez pentru tine” pentru cea mai bună pereche.



Însă, “Dansez pentru tine” lasă întotdeauna publicul să decidă câştigătorii şi visurile care merită să fie împlinite. Astfel, telespectatorii Pro TV pot vota prin SMS la 1776 care va fi ierarhia celor mai bine notate trei perechi în inimile telespectatorilor. În urma voturilor telespectatorilor Pro Tv, perechea care a primit cele mai multe voturi va câştiga premiul de 60.000 de euro, echipa de pe locul al II-lea va primi 20.000 de euro, iar echipa de pe locul al III-lea 15.000 de euro, toate premiile ducându-se către copiii pentru care au dansat fiecare cuplu.



În cadrul emisiunii de vineri, publicul telespectator va vota şi cea mai populară echipă din cele cinci perechi care nu au ocupat un loc pe podium. Publicul este cel care decide ce copilaş a cărei pereche nu a ocupat un loc pe podium merită să primească un premiu în bani din partea Pro TV cu care să-şi poată împlini visul.



Perechile care vor ocupa în urma ierarhiei stabilite de notele juriului locurile 4, 5 şi 6 vor primi 6.000, 5.000 şi respectiv 4.000 de euro. Perechile eliminate din competiţie vor primi premii de consolare a câte 1.500 de euro fiecare.

No comments: