otv.gif
1.gif 3.gif 4.gif 5.gif 6.gif 2.gif
1.gif3.gif5.gif2.gif4.gif

200 Ron Gratis

Parteneriat OTV & F64

Prin parteneriatul OTV-ului cu F64 tot ce cumparati prin accesarea acestui banner, veti beneficia de un discount de 2% la comanda dumneavoastra.
camere foto

Gigi Becali, urmărit penal într-un dosar de corupţie

Surse din rândul anchetatorilor susţin că acuzaţia ar fi de dare de mită însă oficial nu au fost prezentate învinuirile.

În timp ce la Bucureşti, procurorii se pregătesc să îi audieze pe cei implicaţi, la Cluj continuă investigaţia în cazul celor aproape 2 milioane de euro găsite asupra unor apropiaţi ai lui Becali.

Becali a declarat că se va duce la audieri în cazul în care va fi chemat. Becali a recunoscut că banii confiscaţi la Cluj de procurori îi aparţin. Procurorii i-au audiat la Cluj pe Teia Ponte, vice-preşedinte FC Steaua, pe Gigel Coman, fost jucător al Stelei şi pe alte trei persoane.

Miercuri seara în timp ce suporterii şi jucătorii CFR-ului sărbătoreau câştigarea titlului, procurorii DNA Cluj au ridicat dintr-un restaurant cinci persoane care aveau asupra lor o sumă impresionantă - 1,7 milioane de euro.

Bani care potrivit unor surse din rândul anchetatorilor ar fi urmat să ajungă la fotbaliştii Universităţii dacă aceştia şi-ar fi încurcat rivalii din Gruia în drumul spre titlu.

No comments: