otv.gif
1.gif 3.gif 4.gif 5.gif 6.gif 2.gif
1.gif3.gif5.gif2.gif4.gif

200 Ron Gratis

Parteneriat OTV & F64

Prin parteneriatul OTV-ului cu F64 tot ce cumparati prin accesarea acestui banner, veti beneficia de un discount de 2% la comanda dumneavoastra.
camere foto

Fraudă de proporţii la Bancpost. Zeci de conturi golite!

Cei din conducerea băncii au decis să retragă de pe piaţă cardul de tip Millenium, după ce zeci de clienţi au constatat cu stupoare că le-au dispărut peste noapte banii din conturi.

Reclamaţiile au venit din toate colţurile ţării, însă retragerile de numerar s-au făcut în special de pe teritoriul Bulgariei. Banca anunţă că îi va despăgubi pe toţi cei aflaţi în această situaţie.

Conturile au fost golite, cu toate că oamenii nu şi-au pierdut cardul şi nu şi-au trecut datele personale pe vreun mail pirat. În aceste condiţii, reprezentanţii băncii au blocat toate cardurile.

Prejudiciul estimat ar putea fi de ordinul sutelor de mii de euro, însă cercetările sunt în curs. Poliţiştii au fost sesizaţi şi încearcă să afle prin ce metodă au fost retraşi banii. Sunt două variante: fie cineva a furat datele cardurilor şi a făcut mai multe clone, fie datele au fost sustrase direct din bancă.

No comments: