otv.gif
1.gif 3.gif 4.gif 5.gif 6.gif 2.gif
1.gif3.gif5.gif2.gif4.gif

200 Ron Gratis

Parteneriat OTV & F64

Prin parteneriatul OTV-ului cu F64 tot ce cumparati prin accesarea acestui banner, veti beneficia de un discount de 2% la comanda dumneavoastra.
camere foto

Dacia Sandero va fi pusă în vânzare in luna Iunie

Dacia Sandero, pusă în vânzare din iunieDacia Sandero va fi pusă în vânzare la sfârşitul lunii viitoare. Modelul este al cincilea din gama sa şi va fi urmat, probabil, de varianta restilizată a modelului Logan Sedan. Dacia Sandero este derivat din automobilul Renault Sandero, comercializat de grupul francez în Brazilia şi Argentina.

La noi, modelul va fi disponibil în patru variante de motorizare, două pe benzină şi două Diesel. Vestea că Dacia Sandero va fi comercializată de la sfârşitul lunii iunie a fost dată de directorul general al Renault în România.

El a precizat că, pentru producţia modelului Sandero, 12 furnizori şi-au deschis deja uzine în România. Cinci dintre furnizori sunt instalaţi chiar pe platforma Dacia de la Mioveni.



Surse din piaţa auto spun că Sandero va fi o maşină accesibilă, al cărei preţ nu va depăşi 9.500 de euro pentru cea mai echipată versiune.

Logan MCV (break) este un alt model al producătorului auto autohton care va beneficia de facelift. Modelul restilizat va putea fi cumpărat din 2009, an care va marca şi mult aşteptata lansare a primului automobil SUV (Sport Utility Vehicle), de la Dacia.

No comments: