otv.gif
1.gif 3.gif 4.gif 5.gif 6.gif 2.gif
1.gif3.gif5.gif2.gif4.gif

200 Ron Gratis

Parteneriat OTV & F64

Prin parteneriatul OTV-ului cu F64 tot ce cumparati prin accesarea acestui banner, veti beneficia de un discount de 2% la comanda dumneavoastra.
camere foto

Celebrul realizator TV Radu Cosarca, combinat cu o femeie maritata

Aparent, Radu Cosarca are viata de familie asezata. Sotia lui, Florentina, este o femeie discreta. O perioada, sotii Cosarca au fost asociati intr-o firma, care n-a avut, insa, un mare succes. Asa ca, dupa ce abandonase televiziunea, Radu a revenit pe micile ecrane, la Kanal D.
Zilele trecute, paparazzii nostri l-au descoperit pe cunoscutul realizator si prezentator TV in tandreturi cu o alta femeie decat sotia lui. Din investigatiile noastre am aflat ca este vorba despre Mihaela Tanase (39 de ani), angajata la Realitatea TV ca producator si mana dreapta a lui Mihai Tatulici. Femeia este, la randul ei, casatorita si are o fata in varsta de 17 ani. Niciuna dintre persoanele apropiate ei nu banuia ca are o aventura, cu toate ca, pe holurile televiziunii la care lucreaza, au circulat fel si fel de zvonuri: ba ca ar fi fost cuplata cu un sef al ei, Sorin Negulescu, ba ca i-ar fi facut ochi dulci comicul Romica Tociu si ca ea i-ar fi cazut acestuia in brate.

4 comments:

george said...

dace se mai aude cu elodia

george said...

da ce se amai aude cu elodia

george said...

da ce se amai aude cu elodia

george said...
This comment has been removed by the author.