otv.gif
1.gif 3.gif 4.gif 5.gif 6.gif 2.gif
1.gif3.gif5.gif2.gif4.gif

200 Ron Gratis

Parteneriat OTV & F64

Prin parteneriatul OTV-ului cu F64 tot ce cumparati prin accesarea acestui banner, veti beneficia de un discount de 2% la comanda dumneavoastra.
camere foto

Ce fotbalisti de la Steaua s-au saturat de Gigi Becali

Intalnirea de saptamana trecuta dintre echipa si conducere nu s-a lasat fara urmari. Gigi Becali a venit cu o falca in cer si una in pamant si i-a luat la rost pe jucatorii, care, dupa opinia lui, nu au "miscat" in meciul cu Dinamo. "Nu ai jucat nimic in soseaua Stefan cel Mare. Acolo am pierdut campionatul", i-a reprosat patronul lui Nicolae Dica. Desi nu i-a replicat, finantatorului nu i-a picat bine si l-a trecut pe lista de transferuri: "Il dau si la CFR pe Dica, daca platesc trei milioane de euro". Imediat, cei care l-au sustinut pe "Dicanio" acum doua luni, cand fotbalistul i-a raspuns pe un ton ridicat sefului, dupa ce fusese considerat "tap ispasitor" pentru tot ceea ce se intamplase la echipa, au luat hotararea sa plece de la Steaua. Dorin Goian, Ionut Rada, Valentin Badea si Adrian Neaga sunt cu ochii pe ofertele pe care, la un moment dat, le-au refuzat.
In plus, acestia asteapta "hartiile" de 500.000 sau de un milion de euro, clauzele de reziliere, pe care Gigi Becali le da in fiecare pauza competitionala pentru jucatorii pe care nu se bazeaza.

No comments: