otv.gif
1.gif 3.gif 4.gif 5.gif 6.gif 2.gif
1.gif3.gif5.gif2.gif4.gif

200 Ron Gratis

Parteneriat OTV & F64

Prin parteneriatul OTV-ului cu F64 tot ce cumparati prin accesarea acestui banner, veti beneficia de un discount de 2% la comanda dumneavoastra.
camere foto

Becali risca cinci ani de puscarie

Gigi Becali este urmarit penal de procurorii anticoruptie pentru dare de mita in legatura cu cele 1,7 milioane de euro gasite asupra oamenilor sai, bani care trebuiau sa ajunga la "U" Cluj in cazul in care ar fi incurcat-o pe concitadina CFR. Primul care a confirmat banuiala DNA a fost chiar jucatorul celor de la "U" Cluj, Dorin Goga, el spunand ca a fost sunat de Becali, care i-a oferit o suma mare de bani pentru a juca "mai bine" cu CFR Cluj. "Nu ma intereseaza ca sunt urmarit penal, pe mine ma deranjeaza ca sunt niste tradatori si niste gunoaie, care actioneaza la ordinul ungurilor. Vreau sa vad ce-o
sa-mi faca gunoaiele astea, cum o sa ma urmareasca penal. Ei spun ca m-au ascultat trei luni, de ce nu l-au ascultat pe Paszkany? Bai, tradatorilor, jigodiilor, niste jigodii, niste gunoaie", a tunat Becali, constient si el ca nu mai e de gluma. El risca sa primeasca o pedeapsa intre sase luni si cinci ani de inchisoare, daca va fi gasit vinovat pentru dare de mita. In ceea ce priveste cei 1,7 milioane de euro, banii au fost confiscati si sunt considerati proba in dosar, fiind dusi la BNR. Becali isi va recupera banii la finalizarea dosarului, daca va fi declarat nevinovat. In caz contrar, cei 1,7 milioane de euro vor ajunge la bugetul de stat.

No comments: