otv.gif
1.gif 3.gif 4.gif 5.gif 6.gif 2.gif
1.gif3.gif5.gif2.gif4.gif

200 Ron Gratis

Parteneriat OTV & F64

Prin parteneriatul OTV-ului cu F64 tot ce cumparati prin accesarea acestui banner, veti beneficia de un discount de 2% la comanda dumneavoastra.
camere foto

Andreea Patruleasa, lovita de o Dacia break

Simona Patruleasa, prezentatoarea cea sexy a stirilor sportive de la Antena, a avut parte de un sfarsit de saptamana nu tocmai linistit.
Aflata la volanul masinii sale, un Mercedes B Classe, bruneta focoasa nu s-a asigurat cand a iesit dintr-o benzinarie de pe Barbu Vacarescu.
Ocupata sa vorbeasca la telefon, Patruleasa n-a mai fost atenta la manevra de intoarcere pe care incerca sa o execute si i-a taiat calea unui domn care mergea repejor cu Dacia din dotare. Care, desigur, a franat, dar n-a mai avut incotro si a intrat in ea. Izbitura n-a fost foarte puternica si, imaginandu-si ca nici pagubele nu-s majore, in primul moment, Simona a fost tentata sa ignore accidentul. Si-a vazut de drum, dar a observat ca domnul cu Dacia se oprise dezarmat in mijlocul drumului, asa ca s-a intors la locul faptei. Imediat l-a chemat in ajutor pe iubitul ei, omul de afaceri Sabin Ivanoff, care a ajuns extrem de repede la locul accidentului. Mai mult, iubitul prezentatoarei a pus mana si l-a ajutat pe soferul Daciei avariate sa impinga masina din drum.

No comments: