otv.gif
1.gif 3.gif 4.gif 5.gif 6.gif 2.gif
1.gif3.gif5.gif2.gif4.gif

200 Ron Gratis

Parteneriat OTV & F64

Prin parteneriatul OTV-ului cu F64 tot ce cumparati prin accesarea acestui banner, veti beneficia de un discount de 2% la comanda dumneavoastra.
camere foto

Actionarii lui Dinamo i-au facut bagajele lui Turcu

Degeaba s-a imbratisat si pupat cu ceilalti finantatori ai clubului Dinamo, dupa victoria de duminica seara, impotriva Stelei. Lui Vasile Turcu i s-a pregatit descalecarea.
Luni, intr-o sedinta fulger, actionarii au ajuns la concluzia ca Turcu nu mai are ce cauta in "Stefan cel Mare". Acestia au adus si argumentele: a patat imaginea lui Dinamo, atat prin declaratiile pe care le-a facut de-a lungul acestui campionat, cat si prin tentativa de a "tranti" niste meciuri ale echipelor din cadrul clubului. Mai mult, finantatorii nu au uitat ca Vasile Turcu s-ar fi predat in fata Stelei, daca el ar fi fost singurul in masura sa decida soarta partidei. "Cei de la CFR Cluj m-au jignit si nu am uitat asta", a spus acesta inaintea disputei care aproape a decis campioana.
Omul pus la zid de "greii" lui Dinamo a presimtit cu cateva zile inainte ce i se pune la cale. "Sa-mi fie restituiti toti banii pe care i-am bagat aici pana acum, iar atunci voi pleca", a spus Turcu.

No comments: