otv.gif
1.gif 3.gif 4.gif 5.gif 6.gif 2.gif
1.gif3.gif5.gif2.gif4.gif

200 Ron Gratis

Parteneriat OTV & F64

Prin parteneriatul OTV-ului cu F64 tot ce cumparati prin accesarea acestui banner, veti beneficia de un discount de 2% la comanda dumneavoastra.
camere foto

1001 de nopti

O casatorie fara acordul parintilor si incheiata prea devreme. Un copil de cinci ani bolnav de leucemie. O operatie de 200.000 de dolari si neputinta de a strange aceasta suma de bani pentru a salva viata propriului ei copil. Acestea sunt dilemele cu care se confrunta Sehrazat, eroina serialului “1001 de nopti” care urmeaza sa fie difuzat la KANAL D incepand cu 28 aprilie. Beneficiind de o distributie exceptionala si de un scenariu pe masura, serialul care a batut toate recordurile de audienta atinse vreodata de o productie de televiziune in Turcia a ajuns si in Romania!

Drama lui Sehrazat (personajul principal) este relatata cu o sensibilitate si un realism aparte care ii permit fiecarei femei sa se identifice cu eroina principala si sa traiasca o data cu ea situatiile limita cu care aceasta se confrunta. Ce solutii va gasi Sehrazat la problemele sale si ce compromisuri va fi dispusa sa accepte in conditiile in care in societatea in care traieste compromisul nu este tolerat?

Vezi Kanal D Live aici : Kanal D online

No comments: