otv.gif
1.gif 3.gif 4.gif 5.gif 6.gif 2.gif
1.gif3.gif5.gif2.gif4.gif

200 Ron Gratis

Parteneriat OTV & F64

Prin parteneriatul OTV-ului cu F64 tot ce cumparati prin accesarea acestui banner, veti beneficia de un discount de 2% la comanda dumneavoastra.
camere foto

susana gonzales si fernando colunga pasion



Pasion - una dintre cele mai asteptate telenovele a avut premiera in Mexic (tara de origine) in luna septembrie (2007) si peste foarte putin timp va avea premiera si in Romania (la o diferenta de doar doua luni dupa tara de origine) . Obisnuindu-ne in ultima vreme cu cele mai scumpe productii (cele mai bune telenovele ) , producatoarea Carla Estrada nu ne va dezamagi nici de aceasta data , pentru ca Pasion e un produs nou , foarte spectaculos (poate concura foarte bine cu cele mai ravnite productii de la Hollywood , desi este doar o telenovela) , o productie captivanta si plina de aventuri in genul Piratilor din Caraibe . Cu siguranta aceasta productie / serial amplu (este mai mult decat o telenovela) va atrage si publicul care nu obisnuieste sa vizioneze telenovele (asta depinde si cum va fi promovat pe Acasa) . Beneficiand de o distributie de zile mari , o coloana sonora deosebita (tema muzicala este interpretata de arhi cunoscuta tenoare internationala Sarah Brightman in duet cu tenorul argentinean Fernando Lima) , decoruri fabuloase (au fost reconstituite toate detaliile acelor vremuri de demult) .... , cu siguranta PASION va intrece si succesul unor productii de marca precum Amor real si Alborada . Carla Estrada este recunoscuta la nivel mondial datorita telenovelelor ei care respecta traditia si calitatea superioara a celor mai bune productii (telenovelele ei au fost intotdeauna multi premiate) . Calitatea telenovelelor produse de ea se apropie foarte mult cu cea a celor mai bune productii de la Hollywood . Si romanii au vazut o mare parte dintre telenovelele ei , cine nu-si mai aminteste de telenovele precum Alondra , Te sigo amando (Dragostea nu moare) , Lazos de amor (Lanturile iubirii) , Maria isabel , El privilegio de amar (Dreptul la iubire) , El manantial (Taina din adancuri) , Amor real sau Alborada ? - toate , numai productii una si una

Fernando Colunga

„Am avut relatii excelente cu toate partenerele mele din telenovele, pentru ca am avut de-a face doar cu femei inteligente.“

Carte de vizita

Nume: Fernando Colunga Olivares
Data si locul nasterii: 3 martie 1966, Mexico City, Mexic

Ocupatie: actor

Cele mai cunoscute roluri au fost cele din „María Mercedes“, „Marimar“, „Alondra“, „Sarmana María“, Esmeralda“, „Uzurpatoarea“, „Dragostea invinge“, „Imbratisari patimase“, „Amor Real“ si „Cantec de iubire“.

Are 1,87 m inaltime.

A jucat cu Thalía in trilogia Mariilor si au fost logoditi timp de un an, in care el si-a castigat renumele de „Fat-Frumos al telenovelelor“.

Scenele de dragoste dintre el si Adela Noriega au fost atat de verosimile in „Amor Real“ incat au circulat zvonuri conform carora cei doi au trait si in realitate o poveste de iubire. Fernando a declarat ca el si Adela au fost pe aceeasi lungime de unda si s-au inteles foarte bine, dar relatia dintre ei a fost doar de natura profesionala.

A practicat arte martiale inca de la varsta de noua ani, este fan scuba diving si ii place sa se plimbe cu motocicleta.

A ajuns atat de cunoscut incat pe internet exista pagini cu referire la el in limbile rusa, hindusa, italiana, japoneza si congoleza.







fernando colunga si susana gonzales din telenovela Pasion, poze fenando colunga, poze susana gonzales, acasa

No comments: