otv.gif
1.gif 3.gif 4.gif 5.gif 6.gif 2.gif
1.gif3.gif5.gif2.gif4.gif

200 Ron Gratis

Parteneriat OTV & F64

Prin parteneriatul OTV-ului cu F64 tot ce cumparati prin accesarea acestui banner, veti beneficia de un discount de 2% la comanda dumneavoastra.
camere foto

Sebastian Bodu şi Magda Pălimariu vin la "Dansez pentru tine"

Concurenţii vor trăi provocarea de a face spectacol de nota 10 pe ritmuri de paso-doble şi free-style, iar dueliştii vor fi nevoiţi să se lupte cu încrâncenare pentru a câştiga voturile telespectatorilor care-i pot elimina din competiţie.


Printre perechi emoţionate şi dansuri spectaculoase, la invitaţia revistei The ONE îşi vor face nobila prezenţă în paşi de dans prezentatoarea rubricii Vremea de la Pro Tv, Magda Pălimariu, şi omul politic Sebastian Bodu, un pasionat al dansului sportiv. Împreună vor dansa pentru Mihai, un băieţel de 8 ani din Fălticeni, talentat la muzică, dans şi spus povesti.


Toată lumea îi spune “micul Ion Creangă”, chiar dacă nu a avut parte de copilăria din cărţile lui Creangă, ci doar pentru că îi ştie toata opera pe de rost şi ar asculta-o oricând cu la fel de mare interes. Mihai este un copil talentat şi un povestitor înzestrat, dar pe care sărăcia şi grijile l-ar putea priva de la şansa de a avea un viitor bun. Astfel, Magda şi Sebastian Bodu dansează pentru a-l ajuta să-şi construiască o viaţă aşa cum merită.

No comments: