otv.gif
1.gif 3.gif 4.gif 5.gif 6.gif 2.gif
1.gif3.gif5.gif2.gif4.gif

200 Ron Gratis

Parteneriat OTV & F64

Prin parteneriatul OTV-ului cu F64 tot ce cumparati prin accesarea acestui banner, veti beneficia de un discount de 2% la comanda dumneavoastra.
camere foto

Rednic antrenor la dinamo bucuresti.

Rednic e şi nu e antrenor al “cîinilor”! S-a sucit, nu mai pleacă, a semnat, dar are şanse minime să reînceapă ca tehnician. Se încălzesc Bölöni şi Ando.


Cine mai poate înţelege ce se întîmplă la Dinamo? Mircea Rednic este viitorul antrenor al “cîinilor” din vară, aşa o declară el, dar are şanse minime să înceapă un nou mandat în Ştefan cel Mare! Acţionarii îi spun în faţă că-l vor, au un acord scris, dar, în realitate, se discută cu mai mulţi antrenori. Favoriţi sînt Ladislau Bölöni şi Ioan Andone pentru a prelua şi a construi o nouă echipă.

Joc de Şah

Surse apropiate lui Rednic susţin că tehnicianul ştie de fapt de toată această strategie a şefilor, dar joacă tare şi nu vrea să renunţe din proprie iniţiativă. Asta din 3 motive.

1. Nu vrea să le dea satisfacţie conducătorilor, cum s-a în­tîmplat în vară, cînd a demisionat
2. Nu are altă ofertă concretă momentan
3. Nu doreşte să pice de laş în faţa fanilor

Mircea Rednic s-a întîlnit ieri doar cu Nicolae Badea la sediul Computerland. Borcea şi Turcu au absentat, semn clar că nu-l mai agreează pe tehnicianul de 46 de ani după ultimele declaraţii de miercuri. “Puriul” aruncase săgeţi şi către Cornel Dinu - “Adică eu antrenez şi alţii aduc jucători, dar tot eu răspund de rezultate? Uite că nu mai vin!” -, dar şi către acţionari - “N-au încredere în mine, iau decizii fără să mă consulte. Şi în vară au adus fotbalişti peste capul meu”.

“Debut de la zero!”

La finalul scurtei întrevederi cu Badea, Rednic a ieşit cu un aer destins şi a anunţat: “Da, rămîn la Dinamo, da, mi-am dat acordul, ba mai mult, am semnat contractul pe doi ani! Pentru binele clubului voi colabora cu domnul Dinu”.

Însă, în laboratoarele din Ştefan cel Mare, se lucrează intens la o nouă formulă tehnică. “Rednic e acum doar un antrenor de rezervă. Dacă pică toate celelalte soluţii, abia atunci s-ar putea apela la el. Acţionarii îi vor cu tot dinadinsul pe Bölöni sau pe Andone”, a spus unul dintre apropiaţii clubului.

62,5% dintre cei 800 de suporteri care au votat pe dinamovisti.ro cred că Rednic va fi antrenorul lui Dinamo din vară, în timp ce 37,5 % sînt sceptici.

7 luni şi jumătate au trecut de cînd Mircea Rednic şi-a dat demisia de la Dinamo.

No comments: