otv.gif
1.gif 3.gif 4.gif 5.gif 6.gif 2.gif
1.gif3.gif5.gif2.gif4.gif

200 Ron Gratis

Parteneriat OTV & F64

Prin parteneriatul OTV-ului cu F64 tot ce cumparati prin accesarea acestui banner, veti beneficia de un discount de 2% la comanda dumneavoastra.
camere foto

Nicoleta Luciu va avea un baietel

Actrita din telenovela "Inima de tigan" a aflat in cursul diminetii de ieri ca va avea un baietel. Nicoleta Luciu nu a mai avut rabdare si si-a reprogramat ecografia cu ajutorul careia avea sa afle sexul copilului si pe care ar fi trebuit sa o faca abia maine. Si, se pare, marele eveniment l-a readus pe viitorul tatic, Zsolt Czergo, la sentimente mai bune.
Afaceristul a insotit-o pe Nicoleta la cabinetul de obstetrica-ginecologie, desi conform zvonurilor acesta nu era pregatit sa aiba un copil si, mai mult, nici chiar acum nu are ganduri de insuratoare. Vestea ca vor avea un baietel au primit-o impreuna, dar, mai important, medicul i-a anuntat ca micutul este perfect sanatos, iar evolutia lui, extrem de favorabila. Astfel, viitoarea mamica a scapat de emotiile care incepusera sa puna stapanire pe ea, cu atat mai mult cu cat intalnirea cu ginecologul se apropia.


Copilul va fi botezat dupa tata - Zsolt


Sarcina Nicoletei Luciu a implinit deja patru luni, iar la toamna, in a doua jumatate a lunii septembrie, bruneta va aduce pe lume un baietel. Imediat ce au aflat sexul copilului, Nicoleta si Zsolt au inceput sa se gandeasca la numele pe care acesta il va purta. Viitorii parinti au cazut de acord ca micutul sa fie botezat, Zsolt, dupa tata.


Si-a ajustat regimul alimentar


La fel ca in cazul Ioanei Ginghina, de cand au aflat ca si Nicoleta este insarcinata, actorii din "Inima de tigan" o rasfata care mai de care mai tare.
Vedeta primeste fructe si dulciuri in fiecare zi. Insa, pentru a-si mentine cat de cat silueta pe perioada sarcinii, bruneta a lucrat putin la dieta. Desi mananca mult, are un program de masa extrem de strict, iar meniul este alcatuit in cea mai mare parte din fructe, legume, iaurturi si carne fiarta sau fripta.

No comments: