otv.gif
1.gif 3.gif 4.gif 5.gif 6.gif 2.gif
1.gif3.gif5.gif2.gif4.gif

200 Ron Gratis

Parteneriat OTV & F64

Prin parteneriatul OTV-ului cu F64 tot ce cumparati prin accesarea acestui banner, veti beneficia de un discount de 2% la comanda dumneavoastra.
camere foto

Nico, internata inainte de Eurovision

Reprezentanta Romaniei la finala Eurovision de la Belgrad se confrunta cu o serie de probleme de sanatate. Ieri dimineata, cantareata a fost internata din nou la spitalul Panduri pentru a-si trata vocea. Din nefericire, complicatiile generate de nodulii dezvoltati de corzile vocale au aparut cu fix o luna inainte de marea reprezentatie din Serbia, care va avea loc pe 23 mai. Acest lucru insa nu este intamplator. Artista vine dupa o perioada grea, in care vocea sa a fost suprasolicitata. Nico si Vlad Mirita si-au promovat melodia "Pe-o margine de lume" in Moldova si Ucraina. In perioada 13-17 aprilie, cei doi au avut agenda extrem de incarcata. Repetitiile
s-au tinut lant, interpretarile la fel, interviurile si aparitiile televizate pareau sa nu se mai termine. Iar in cazul lui Nico, efortul se resimte. Dupa o luna petrecuta in spitalul Panduri, anul trecut in toamna, problemele ei par sa recidiveze. Luni, artista si-a facut aparitia la clinica de foniatrie purtand in mana o geanta in care avea probabil cele necesare internarii. Potrivit surselor noastre, Nico nu a mai tinut cont nici macar ca la usa specialistului asteptau mai multi pacienti si a intrat in cabinet fara sa schiteze ca ar vrea sa se aseze la coada. Dupa ce si-a anuntat aparitia, a plecat sa-si faca provizii de la buticul din incinta spitalului si, imediat, asistenta medicului si-a intrerupt orice activitate si a condus-o in spital, unde urma sa ramana. Dintre cele doua variante de tratament al problemelor corzilor vocale - terapia vocala, care se face ambulatoriu, si injectiile cu insulina, se pare ca Nico a optat pentru cea de-a doua.


Nu se va recupera 100%


Nodulii i-au fost descoperiti cu mai multi ani in urma, dar abia in septembrie 2007 a recurs, se pare, la tratamentul chirurgical. Potrivit specialistilor, recuperarea dupa interventie se face in cel putin patru luni in care pauza vocala este esentiala. Iar Nico a avut spectacole si de Revelion si inainte, fapt care denota ca problemele ei nu au fost 100% rezolvate. In astfel de cazuri, complicatiile reapar, fie ca e vorba de disfonie (raguseala pronuntata) sau de noi noduli. In ambele cazuri, o luna este relativ insuficienta pentru o recuperare totala. Si chiar daca merge la Eurovision cu gatul bolnav, Nico are toate sansele sa fie salvata de experienta atator ani de cantat.

No comments: