otv.gif
1.gif 3.gif 4.gif 5.gif 6.gif 2.gif
1.gif3.gif5.gif2.gif4.gif

200 Ron Gratis

Parteneriat OTV & F64

Prin parteneriatul OTV-ului cu F64 tot ce cumparati prin accesarea acestui banner, veti beneficia de un discount de 2% la comanda dumneavoastra.
camere foto

Măruţă sărbătoreşte Paştele la ”Happy Hour”

În ediţia specială de Paşte ”Happy Hour”, difuzată la Pro Tv duminică, 27 aprilie, de la ora 15.00, Cătălin Măruţă dă startul unui show ... luminat.


Primăvara pune stăpânire pe studioul show-ului de la Pro Tv, iar Măruţă îşi ia drept co-prezentator chiar pe Iepuraşul de Paşte.
Pentru că această sărbătoare se petrece în familie, în platoul “Happy Hour” sosesc Irina Loghin şi Fuego, Nico şi fiica sa, Alexandra, dar şi Daniel Iancu şi fetele sale şi Cătălin Josan însoţit de Freddy, artistul mexican. Cei de acasă vor afla de la invitaţii lui Măruţă cum se sărbătoreşte Paştele în familie, dar şi ce semnificaţie are pentru ei Noaptea Învierii.


Fuego povesteşte în ediţia specială de Paşte “Happy Hour” care sunt tradiţiile din Ardeal pentru această sărbătoare şi cum întâmpină el Noaptea Învierii. Dacă de Crăciun se merge cu colindul, în Ardeal, de Paşte, se merge la udatul fetelor. Fuego îi povesteşte lui Măruţă că în copilărie, după masa de prânz din duminica de Paşte, mergea împreună cu alţi băieţi din casă în casă şi stropea fetele cu parfum. Măruţă a mai aflat că Fuego colecţionează ouă încondeiate, cumpărate în special de la mănăstiri, dar şi ... sfeşnice.


La rândul său, Irina Loghin povesteşte la “Happy Hour” cum se pregăteşte un vegetarian pentru masa de Paşte. Vegetariană convinsă de aproape 30 de ani, cântăreaţa de muzică populară împărtăşeşte cu cei de acasă secretele unei mese de Paşte îmbelşugate, dar fără carne. Pentru că se declară foarte credincioasă, Irina Loghin i-a mărturisit lui Măruţă că ţine posturile principale, că nu ratează slujba de Înviere şi că întotdeauna vopseşte ouăle de Paşte numai în culoarea roşie.


La “Happy Hour”, de Paşte, Cătălin Josan va lăsa deoparte blugii şi muzica pop şi va trece la frac şi muzica ... tenorilor. Împreună cu Freddy, artistul mexican care şi-a lăsat ţara natală pentru soţia sa româncă, Josan va interpreta pentru cei de acasă celebrul “Ave Maria”. Cătălin i-a povestit lui Măruţă că de câte ori merge la ţară, la bunica sa, în dimineaţa de Paşte are parte, conform tradiţiei, de o cană de lapte de capră cu cozonac. Nici Freddy nu s-a lăsat mai prejos şi i-a mărturisit lui Măruţă că de Paşte, în Mexic, tradiţia cere ca pe masa de prânz să se pună friptură de iepure. Iar Nico şi fiica sa, Alexandra, au recunoscut că vopsesc împreună ouăle de Paşte şi că în fiecare an merg la biserică pentru a lua Lumină.


Şi pentru că nu există Paşte fără ouă vopsite, Măruţă dă startul unei adevărate competiţii la “Happy Hour”, provocându-şi invitaţii să ciocnească ouă roşii. Mai mult, prezentatorul de la Pro Tv şi ajutorul său, iepuraşul de Paşte, nu îşi vor scuti invitaţii nici de întrebările încuietoare deja celebre şi le vor adresat fiecăruia în parte câte o aMăruţă!

No comments: