otv.gif
1.gif 3.gif 4.gif 5.gif 6.gif 2.gif
1.gif3.gif5.gif2.gif4.gif

200 Ron Gratis

Parteneriat OTV & F64

Prin parteneriatul OTV-ului cu F64 tot ce cumparati prin accesarea acestui banner, veti beneficia de un discount de 2% la comanda dumneavoastra.
camere foto

Miel politic la tot poporu

Unele formatiuni politice vin catre popor cu ofrande preelectorale, obligatoriu ambalate in pungi cu sigla partidului ofertant. Cel mai recent caz vine din partea PD-L Snagov care, la ceas de seara, a oferit recent miei politici (la propriu, ambalati in pungi cu sigla partidului) alegatorilor din Ghermanesti-Ilfov. Lista de bucate a fost, insa, deschisa mai de mult de unele organizatii PSD, care au oferit zahar, ulei, carnati, salam, suc si oua, iar Conservatorii au "sarit" cu vinul, dulciurile, cozonacul si lumanarile. Mai inventiv, actualul edil si candidat la Primaria Sectorului 4 Bucuresti, Adrian Inimaroiu, ofera recompense in bani - 5.000 de euro - pentru cei care ii dau "in fapt" pe nemernicii care i-au acoperit afisele electorale (vorba vine - panouri din tabla in toata regula) puse in urma cu o luna, desi campania incepe oficial pe 2 mai.
Balciul pomenilor a devenit ieri sordid, dupa ce zeci de pensionari s-au calcat literalmente in picioare, smulgandu-si unii altora pungile cu alimente oferite de primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie.

No comments: