otv.gif
1.gif 3.gif 4.gif 5.gif 6.gif 2.gif
1.gif3.gif5.gif2.gif4.gif

200 Ron Gratis

Parteneriat OTV & F64

Prin parteneriatul OTV-ului cu F64 tot ce cumparati prin accesarea acestui banner, veti beneficia de un discount de 2% la comanda dumneavoastra.
camere foto

Dansez pt

Concurenţii au încins ringul vineri seară la "Dansez pentru tine" cu valsuri pline de emoţie şi rock&roll-uri energice, care au smuls ropote de aplauze din partea publicului şi multe note de 10 din partea juriului.

Pentru că publicul a votat ca Alex şi Cristina să rămână în concurs, nicio echipă nu a părăsit competiţia. Seara s-a terminat însă cu lacrimi pentru Delia şi Ionuţ., dar şi pentru Alex şi Cristina. Ei sunt provocaţi la duel în Vinerea Mare, când una dintre cele două perechi va pleca sigur acasă.

Au pregătit un duel special. Andra şi Cornel împreună cu Alex şi Cristina au ales să fie în ringul visurilor prieteni, nu rivali, şi au executat un R&B în patru.

Aşa cum ne-au obişnuit, Laura şi Bogdan au luat vineri seară 10 pe linie la ambele stiluri dansate: vals şi rock&roll. Nici Andreea şi Petrişor nu s-au lăsat mai prejos şi au făcut cel mai spectaculos rock&roll al ediţiei de vineri seară.

No comments: