otv.gif
1.gif 3.gif 4.gif 5.gif 6.gif 2.gif
1.gif3.gif5.gif2.gif4.gif

200 Ron Gratis

Parteneriat OTV & F64

Prin parteneriatul OTV-ului cu F64 tot ce cumparati prin accesarea acestui banner, veti beneficia de un discount de 2% la comanda dumneavoastra.
camere foto

Dansez pentru tine editia 7 din 25 aprilie 2008

Telespectatorii au votat ca Delia şi Ionuţ care se aflau pentru a cincea oară la duel să rămână în competiţie şi să lupte în continuare pentru Raul! Nici ceilalţi concurenţi nu au scăpat de emoţii.

Au luptat până la final şi au ieşit din ringul visurilor ca nişte învingători! Alex şi Cristina mai au totuşi o şansă pentru că săptămâna viitoare vor dansa împreună cu Cristina Rus şi Mihai pentru premiul de popularitate.

Aşa cum ne-au obişnuit la fiecare ediţie, Laura şi Bogdan au dansat cu sufletul şi au luat 10 pe linie. Nici Andreea şi Petrişor nu s-au lăsat mai prejos: ambiţia si energia lor a fost de asemenea punctate cu note maxime.

Sebastian Bodu şi Magda Pălimariu au acceptat fără să clipească propunerea revistei The One şi chiar dacă au un program extrem de încărcat, şi-au făcut timp şi de repetiţii.

Fiecare îşi doreşte să fie cel mai bun, iar acum la penultima ediţie se simte cel mai bine tensiunea, oboseala dar şi dorinţa arzătoare de a face un copil să zâmbească! Săptămâna viitoare este marea finală. Concurenţii pregătesc un spectacol pe cinste: vor dansa câte un muzical şi vor încerca să imite un videoclip celebru.

No comments: