otv.gif
1.gif 3.gif 4.gif 5.gif 6.gif 2.gif
1.gif3.gif5.gif2.gif4.gif

200 Ron Gratis

Parteneriat OTV & F64

Prin parteneriatul OTV-ului cu F64 tot ce cumparati prin accesarea acestui banner, veti beneficia de un discount de 2% la comanda dumneavoastra.
camere foto

Dansez pentru tine - Cristina şi Alex se vor duela vinerea viitoare cu Delia şi Ionuţ

Cu un total de 90,5 puncte, respectiv 91,5 puncte, perechile Delia - Ionuţ şi Cristina - Alex au fost condamnate la duel.

Alex - Cristina dansează pentru Cristina Ciobănaşu de 11 ani, din comuna Vorona, judeţul Botoşani. Cristina are o situaţie mai dificilă în familie: tatăl are probleme de sănătate, iar mama îi vizitează din când în când. În urma plecării mamei, fetiţa a preluat toate sarcinile casei. Ea şi-ar dori foarte mult să îşi ajute familia să treacă de greutăţile cu care se confruntă.

Delia şi Ionuţ luptă ca să-i împlinească visul lui Raul Neculai, un băieţel de numai 8 ani, foarte talentat la pictură, căruia îi lipseşte mâna dreaptă. De mic, Raul a învăţat să fie un luptător. Singurul lui regret este că nu îşi poate folosi şi mâna dreaptă.

Pentru că au fost condamnate la duel de câte trei ori, cele două echipe vor fi nevoite să muncească şi mai mult pentru a împlini visurile celor doi copii. Conform regulamentului, una din perechi va părăsi vinerea viitore competiţia visurilor.

No comments: