otv.gif
1.gif 3.gif 4.gif 5.gif 6.gif 2.gif
1.gif3.gif5.gif2.gif4.gif

200 Ron Gratis

Parteneriat OTV & F64

Prin parteneriatul OTV-ului cu F64 tot ce cumparati prin accesarea acestui banner, veti beneficia de un discount de 2% la comanda dumneavoastra.
camere foto

Cristina Rus: Andreea, unde ţi-au dispărut sânii?

Andreea şi Cristina sunt cele două vedete din show-biz care susţin că şi-au mărit sânii cu ajutorul unui tratament hormonal-minune. Dar iată că efectul nu este nici pe departe acela al unor silicoane, iar bustul Andreei s-a micşorat o dată cu pierderea în greutate. Acest aspect nu a trecut neobservat de Cristina Rus, care, îngrijorată că ar putea păţi la fel, a întrebat-o, în culise, pe fosta colegă de la “Dansez pentru tine”: “Unde ţi-au dispărut sânii?”


Bustul Andreei Bălan a fost, în ultimii ani, unul dintre cele mai “disecate” subiecte de presă. Deşi, iniţial, nimeni nu a crezut-o că şi-a mărit sânii cu ajutorul unui tratament prescris de medicul endocrinolog, după ce s-a lăsat pipăită în direct atât de Daniel Buzdugan, cât şi de Lucian Viziru, cârcotaşii au încetat să se mai îndoiască de veridicitatea spuselor solistei.

În mod surprinzător, deşi rezultatul medicamentelor a fost unul spectaculos, vedetele autohtone nu s-au înghesuit să urmeze exemplul Andreei şi au preferat să recurgă la chirurgia estetică, pentru a obţine un bust voluptos. Printre acestea nu se numără, totuşi, Cristina Rus, care susţine că a reuşit să-şi mărească sânii datorită unor anticoncepţionale ce conţin o cantitate mai mare de hormoni.

No comments: