otv.gif
1.gif 3.gif 4.gif 5.gif 6.gif 2.gif
1.gif3.gif5.gif2.gif4.gif

200 Ron Gratis

Parteneriat OTV & F64

Prin parteneriatul OTV-ului cu F64 tot ce cumparati prin accesarea acestui banner, veti beneficia de un discount de 2% la comanda dumneavoastra.
camere foto

Alex Velea riscă să fie eliminat din competiţia "Dansez pentru tine"!

După ce săptămâna trecută au intrat la duel, perechile formate din Andra şi Cornel şi Cristina şi Alex se vor confrunta pe ringul de dans pentru ca visurile copiilor pentru care luptă să nu se stingă. Dacă pentru Andra aceasta este prima întâlnire cu duelul şi are certitudinea că va rămâne în competiţie, indiferent de votul publicului, Alex Velea riscă să fie eliminat din liga învingătorilor de la Pro Tv, după ce a pierdut duelul de săptămâna trecută şi este condamnat la o nouă confruntare în ediţia de vineri seară.

Pe lângă dansurile din ediţia trecută, cele două echipe condamnate la duel s-au pregătit intens săptămâna aceasta pentru încă două stiluri noi, vals şi rock’n roll. Duelul i-a luat prin surprindere pe Andra şi Cornel, dar mai ales pe Denis, băieţelul de 11 ani care merge ajutat de cârje şi care, atunci când a aflat că sunt condamnaţi la duel, nu şi-a putut stăpâni lacrimile pentru că a crezut că o condamnare la duel înseamnă şi eliminarea din concurs.

"Nu mă aşteptam să intre la duel, sunt foarte mulţumit de tot ce au făcut ei până acum, nu cred că meritau să intre la duel", a spus Denis printre lacrimi. Andra şi Cornel l-au încurajat însă şi i-au explicat că dacă au intrat la duel, nu înseamnă că vor părăsi concursul, mai ales că pentru echipa lor aceasta este prima confruntare la "Dansez pentru tine". Mai mult, ajutat de cei care se luptă în paşi de dans pentru ca visul său să prindă aripi, Denis s-a apucat săptămâna aceasta de dans, în ciuda faptului că merge ajutat de cârje.

Micuţul este foarte talentat la muzică, este un băieţel extraordinar, plin de viaţă, vorbăreţ şi talentat, însă drama lui a început la vârsta de 2 ani, când în urma unui accident de circulaţie a rămas paralizat. După acest accident au urmat ani grei în care Denis a luptat pentru a se recupera. Este învăţat să se descurce singur, însă Andra şi Cornel îşi doresc ca el să poată merge din nou ca un băieţel normal, fără ajutorul cârjelor. Telespectatorii Pro Tv care îşi doresc ca Denis să meargă din nou o pot face trimiţând SMS la 1776 cu textul Andra şi Cornel.

Înfrângerea de săptămâna trecută şi, mai ales, condamnarea la o altă confruntare i-a luat prin surprindere şi pe Alex şi Cristina, care riscă să plece acasă mâine seară. Îi sperie gândul că vineri seara duelul cu Andra şi Cornel le-ar putea aduce eliminarea din competiţie. Săptămâna aceasta Alex şi cele două Cristine, partenera sa de dans şi micuţa pentru care luptă, au mers la cumpărături şi s-au întors la repetiţii încărcaţi de pantofiori, rochiţe şi bluziţe.

Alex şi Cristina îşi doresc din tot sufletul să o ajute pe Cristina Ciobănaşu, o fetiţă de 11 ani foarte talentată la muzică, la ţesut şi la pictat să aibă o copilărie mai uşoară, ea fiind crescută doar de tatăl ei care are probleme de sănătate. Împreună cu bunica, Cristina şi tatăl ei trăiesc într-o singură cameră, fără baie, fără bucătărie, fără apă curentă. Telespectatorii Pro Tv o pot ajuta pe Cristina să aibă parte de o viaţă mai uşoară trimiţând SMS la 1776 cu textul Alex sau Cristina.

Pe lângă evoluţiile celor şapte perechi rămase în concurs, vineri seara telespectatorii Pro Tv vor avea parte la "Dansez pentru tine" şi de o surpriză din partea baletului emisiunii, care va pune în scenă un moment special de Florii.

No comments: