otv.gif
1.gif 3.gif 4.gif 5.gif 6.gif 2.gif
1.gif3.gif5.gif2.gif4.gif

200 Ron Gratis

Parteneriat OTV & F64

Prin parteneriatul OTV-ului cu F64 tot ce cumparati prin accesarea acestui banner, veti beneficia de un discount de 2% la comanda dumneavoastra.
camere foto

Forum OTV

otv

forum otv

otv forum

forumul otv

ddd@dandiaconescu.ro

luis lazarus

otv live

elodia lazarus

vanghelis007

fan club luis lazarus

antologie lirica ronsard


cazul elodia ghinescu forumuri

cioaca va fi arestat

youtube ana lesko

site otv

poezii despre noapte, creatii

cazul elodia ghinescu forum otv

emailurile elodiei catre

o nu am gasito pe elodia

viorel pop clarvazator

mesaje despre mafioti

delphin international

dan diaconescu direct

lazarus@clicknet.ro
zodiacul de astazi
melodie despre otv

george scripcaru
mailuri elodia

ro.netlog.com
joc elodia
sucs ioana

gabriel fatu

otv magicianu
forum lazarus
emisiuni otv

otv

mesaje otv
cenaclul flacarea

televiziunea otv

secretul mariei

reteta fericirii

poze salman khan

otv penticostali

forum otv elodia

caz pornografie

radiouri online

adela popescu vizualizare

you tube pagina oficiala

homosexualitatea latenta

4 comments:

ciocnita said...

Domnule Dan Diaconescu mă numesc Anca şi sînt din Cluj-Napoca. Am urmărit emisiunile dvs. cu plăcere pînă la apariţia Magdei şi a bonei. Chiar nu vă înţeleg. Faceţi oare un experiment folosindu-vă de două femei "debile mintal"? Vreţi doar să vedeţi unde poate să ducă o publicitate bine condusă? Nu vă este milă mai ales de bonă? Aseară am urmărit cu stupoare cum invitaţii dvs. işi băteau joc cu bună ştiinţă de bonă, dînd dovadă de un misoginism josnic. Acea femeie este foarte bolnavă, ar trebui tratată, ajutată să ajungă la un medic de specialite. Sînt profund dezamăgită şi nu numai eu. Despre Magda la fel, este o femeie bolnavă psihic, vai de capul ei, iar dvs. vă folosiţi de ea într-un mod oribil. Oricum eu nu voi mai urmări emisiunea "Dan Diaconescu în direct" pînă cînd nu vor dispărea Magda şi bona de pe sticlă. Vă doresc sănătate şi inspiraţie în alegerea cazurilor, a invitaţilor.
Cu respect, Anca

alexa serban said...

Domnule DAN DIACONESCU,urmaresc cu interes toate emisiunile dumneavoastra dar cred ca invitand-o pe Magda timp de 2 luni consecutiv o sa ajungeti in ruina,nu va ganditi ca pierdeti otv-ul,familia,pt ce?pt o femeie de doi bani,care are impresia ca stie tot.in definitiv ea nu stie nimic va amageste cu subiecte de toata jena are un vocabular murdar.noi ca telespectatori va vom urmari cu interes si daca nu va mi fii magda .aveti atatea teme despre care ati putea comenta alaturi de alti oameni culti precum luis lazarus.ma bucur ca luis lazarus nu s-a pretat sa vina la atatea emisuni alaturi de magda.face-ti ceva..........

alexa serban said...

va multumim ca macar in seara asta ne-ati scutit sa o mai vedem pe magda.multumim ca a venit luis lazarus un om cult un om serios cu un vocabular ales.aveti multe alte cazuri mult mai importante decat magda ciumac. cu respect alexa

carmen said...

MAGDA esty cea mai tare...tine-o tot asa ......ESTI SINGURA CARE SPUNE ADEVARUL.....aveai pre multi caini in jurul tau!!!